Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 pret decent si performante pe masura

        Iarna si primavara este acea perioada din an cand umiditatea este persistenta in atmosfera asa ca daca inca folosesti metodele conventionale de a usca rufele vei observa ca acestea pot sta si cateva zile pe franghie pana sa poata sa fie puse la loc in raft. O solutie optima in acest caz poate veni de la uscatorul de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, un model care exprima performate foarte bune, si nu costa nici foarte mult, este compact, iar in cateva minute poate elimina toata umiditatea din rufe, pentru a putea fi utilizate n cel mai scurt timp. Cunosti acel sentiment cand ai un plover preferat sau o pereche de jeansi, si odata ce i-ai spalat esti atat de frustrat ca trebuie sa astepti 2-3 zile pana se usuca, iata ca acum si aceasta problema este rezolvata.

         Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0 este un aparat electrocasnic destul de compact, caracterizat de urmatoarele valori: 84.6 x 59.5 x 60.9. Il poti aseza oriunde in casa ta atata timp cat a in jur o sursa de apa. Fiind un model cu functie condensarea, toata apa rezultata din procesul de uscare este stransa intr-un rezervor intern, care trebuie golit la anumite perioade de timp (vezi eroare consola principala). Posibilitatea de a avea la interior o incarcatura de pana la 7 Kg, il recomanda ca fiind ideal in cazul unei familii cu 2-4 membrii, o capacitate medie care nu va pune presiune pe consum, oferind in acelasi timp un spatiu optim raportat la cerinte.

        Panoul de comanda este principala modalitate de a programa modul de functionare al aparatului, este usor de utilizat iar toate functiile active sunt dispuse pe ecranul central de tip LCD. Consumul energetic este unul relativ destul de mic raportat la performantele de lucru ale acestui model (incadrat in clasa eficienta B) cu o valoare standard inregistrata de 4.17 kWh.

        Cuva este special proiectata din crom, un material mult mai rezistent fata de alte dispozitive de acest gen si are o forma speciala a tamburului “Aqua Wave” pentru o mai buna patrundere a curentilor de aer cald. Astfel timpul de functionare al programelor de lucru este semnificativ redus cu pana la 10-15 minute. Conturul unic al tamburului si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Rufele sunt astfel uscate eficient dar si protejate impotriva deteriorarii. Pe timp de noapte poti folosi functia de iluminare interior cuva care te va ajuta sa gestionezi mult mai bine interiorul.

Imagini pentru aquawave beko

       Programele de uscat 16 la numar asigura majoritatea functiilor de uscare de cate vei avea nevoie: program bumbac, spalare nocturna (silentios), baby protect, camasi, improspatare, jeansi, lana delicate, etc. In modul de functionare programare intarziata vei putea programa uscatorul sa functioneze in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Programul Baby Care permite uscarea rufelor bebelusului, cu grija maxima oferind un control atent al climatului din interiorul cuvei, cu ajutorul senzorilor de temperatura si umiditate. Pentru rufe delicate sau cele care se sifoneaza usor, uscatorul beneficiaza de program dedicat “usor de calcat” care permite obtinerea unor rufe cu un grad de umiditate optim astfel incat acestea sa fie usor calcate (rufele sunt moi, usor de calcat).

      Programul creat special pentru uscarea camasilor actioneaza bland, la temperaturi scazute, asigurand protejarea tesaturii si un timp mai indelungat de viata al acestor articole de imbracaminte.

      Finlul programului este anuntat prin apelul functiei Buzzer care are rolul de a aminti utilizatorului sonor ca timpul destinat ciclului de uscare s-a incheiat. Sistemul siguranta protectie copii blocheaza functiile panoului de comanda si accesul la interiorul cuvei, ca masura de protectie. In timpul programelor de lucru, vei observa s faptul ca acesta actioneaza destul de silentios, nivelul de zgomot incadrandu-se in limitele normale, aprox. 65 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Uscator de rufe Beko DU7133GA0, Condensare, 7 kg, 16 Programe, Clasa B, OptiSense, Baby Protect, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *