Masina spalat rufe LG FH4G7TDN0 performante pe masura asteptarilor

        Cand pronunti numele celor de la Lg te astepti la tot ce e mai bun pe partea de constructie cat si ca performante tehnice. Masina spalat rufe LG FH4G7TDN0 este un bun exemplu in acest caz, un dispozitiv de spalat rufe modern de capcitate mare, aproximativ 8 Kg, care va satisface nevoile de a spala rufele tale eficient si cu un consum redus de resurse. 

       Acelasi lucru putem spune si de constructia sa, un model sofistica in ceea ce priveste designul exerior la care iau parte materiale de cea mai buna calitate, atent finisate. Tot aici vei observa in partea frontala panoul electronic de comanda care include si un display LCD de dimensiuni generoase. Aici ai posibilitatea de a seta optiunile necesare pentru un spalat eficient, in conformitate cu gradul de murdarire al rufelor, timpul de asteptare si tipul de tesatura. Timpul ramas este contorizat digital, expus apoi pe ecranul LCD, iar la fel se intampla si cu temperatura sau nivelul de centrifugare (viteza maxima centrifugare pentru acest model ~ 1400 rpm).

       Fiind o masina de spalat de capacitate mare, vei putea introduce la interior si elemente de vestimentatie si tesaturi de dimensiuni mai mari, hubloul frontal fiind suficient de larg pentru a permite o incarcare rapida. Functiile si comenzile sunt actionate prin simpla atingere (touch-control), o optiune de bun gust care subliniaza si acest aspect al categoriei din care face parte acest model – premium.Masina spalat rufe LG FH4G7TDN0, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -30%, Display tactil, Direct Drive, 6 motion, 60 cm, Alb

       Consumul este un alt element care ar trebui luat in considerare atunci cand vine vorba de a aachizitiona o masina de spalat, modelul de faca trecand cu succes si acest test al eficientei, LG FH4G7TDN0 fiind un model cu un consum redus, dovada stand incadrarea acesteia in clasa energetice A+++ -30%. Prctic daca pana acum stiam ca A+++ este cea mai economica clasa, modelul de fata intrece cu 30% in ceea ce priveste eficienta, avand urmatoarele valori masurabile: 0.90 kW/h si 11000 litri de apa.

       Programele de spalat, 13 la numar acopera o gama larga de cerinte si de tipuri de tesaturi astfel: program rapid 30 minute, prespalare, Baby care (elimina particulele fine de detergent pentru a proteja pielea sensibila a copilului tau) , bumbac eco (program economic energetic folosit pentru haine din bumbac), Daily wash (spalare obisnuita cu setari automate), Intensive 60 (program spalare intensiva la 60 de grade pentru pete dificile), programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, lana, matase, mixt), etc. 

       Cu optiunea programare intarziata poti opta pentru o spalare a rufelor mai tarziu cu incepere la ora stabilita si oprire in deplina siguranta, tot atunci cand stabilesti tu. Este o optiune interesanta atunci cand esti pe fuga sau nu ai timpun necesar supravegherii indeaproape a masinii de spalat.

      Tehnologia de spalare 6 Motion asigura o miscare uniforma a cuvei in 6 moduri pentru o curatare eficienta a rufelor de la interior. De retinut este si faptul ca masina de spalat LLG FH4G7TDN0 beneficiaza si de sisteme de siguranta pentru copii mici (blocheaza automat functiile panoului de control), programare intarziata (programeaza ca masina de spalat sa functioneze atunci cand nu esti acasa).

      Cu ajutorul tehnologiei autodiagnosticare vei putea interactiona in orice moment masina de spalat pentru a detecta erorile de sistem sau cele de programare. Este o optiune care te va scuti de multe ori sa intelegi modul de functionare al masinii de spalat si te va scuti de mersul la un centru de depanare.

Masina spalat rufe LG FH4G7TDN0, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -30%, Display tactil, Direct Drive, 6 motion, 60 cm, Alb

       Tot acest dispozitiv remarcabil este pus in miscare de un motor silentios fara curea si scripete realizat cu tehnologia Direct Drive mult mai fiabil fata de unul obisnuit avand o garantie extinsa de pana la 10 ani. Direct Drive este un binecunoscut sistem dezvoltat de catre cei de la Lg, unde motorul este amplasat direct pe centru tamburului fara curea pentru a oferi o buna stabilitate in timpul operatiunii de centrifugare si a reduce din zgomotele si vibratiile functionarii acesteia.

       Masina de spalat este un model silentios, care va putea fi folosit fara probleme si pe timp de noapte, zgomotul mediu fiind de aproximativ 52 dB.

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina spalat rufe LG FH4G7TDN0, 8 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++ -30%, Display tactil, Direct Drive, 6 motion, 60 cm, Alb

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *