Masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU simplitate si performante bune la spalat

       O masina de spalat asa cum este si Indesit IWD 71252 C ECO EU este solutia perfecta pentru tine daca iti doresti sa faci o alegere potrivita in ceea ce priveste nivelul de dotari, raportat la un pret foarte bun. Pretul unul relativ mic dicteaza si partea de aspect exterior, care este destul de simplista, masina de spalat nu beneficiaza de afisaj digital, iar actionarea comenzilor se face mecanic. Aceste lucruri nu sunt atat de importante daca e sa privim partea de programe, care este una destul de bine pusa la punct, pentru a solutiona astfel o gama cat mai variata de nevoi in ceea ce priveste curatarea rufelor.

      Masina de spalat Indesit IWD 71252 C ECO EU se prezinta bine si din punct de vedere constructiv, beneficiaza de o constructie solida, si este de complet de culoare alba. In partea centrala aceasta vine dotata cu un panou de comanda care incorporeaza un selector de programe si temperatura, zona de acces pentru alimentare detergent lichid si granule.

        Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata prin faptul ca are o capacitate de stocare rufe de pana la 7 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm suficient ca hainele sa arate impecabil. Aceasta este si economica si este incadrata in clasa de consum energetica A++ avand un consum de energie electric foarte mic (0.636 kWh).

       Programele de spalat, 16 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori. 

       Cu modul de programare Sport Intensiv, Sport delicat, si Special Shoes (recomandat pentru incaltamine sport) vei putea spala in cele mai bune conditii chiar si articolele sport sau  incaltamintea. Exista si un mod de programare rapid prin care in maxim 9 minute hainele tale for fi improspatate si vor arata impecabil in cel mai scurt timp posibil. Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe.

       Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.

       ALegand modul de functionare Delay Time poti programa masina de spalat sa fnctioneze chiar si atunci cand nu esti acasa in conditii de siguranta maxima. Sistemele de siguranta integrate de masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU vor veghea la buna functionare si te vor feri de incidente neplacute: protectie impotriva inundatiilor – oprire automata in caz de pierdere de apa necontrolata, siguranta copii – blocheaza accesul copiilor la functiile butoanelor sau la interior in cuva, sistem de reglare consum automat etc.

       Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 51 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C ECO EU, 1200 RPM, 7 Kg, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *