Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO performante tehnice

        Vreau sa subliniez faptul ca iti doresti o masina de spalat eficenta care sa posede multe calitati impresionante in privinta programelor de spalat nu trebuie neaparat sa ai in vedere cumpararea uneia scumpe, cel ma bun exemplu fiind in acest caz modeulul slim Beko WTV6532BO. Cei de la Beko reusesc astfel sa indeplineasca doua conditii esentiale, astfel avem un produs foarte bine dotat sub aspectul programelor, disponibil la un pret accesibil. Masina de spalat rufe Beko WTV6532BO pare a fi un model inspirat si din punct de vedere al designului cu un exterior atent lucrat care subliniaza linii de contur elegante atat in zona panoului de comanda sau de-a lungul hubloului care face legatura cu interiorul. 

        Masina de spalat rufe Beko WTV6532BO este una destul de generoasa in privinta spatiului de la interior, aceasta avand o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg pentru care poti selecta o viteza de centrifugare maxima de 1000 rpm. Usa ExtraLarge de 34 cm al masinii de spalat Beko suporta cu usurinta incarcarea articolelor mai voluminoase. 

        Panoul de comanda central cuprinde o multime de functii si programe ale caror parametrii sunt vizibili pe un ecran LCD generos pozitionat in zona centrala. Un alt lucru de luat in seama este si clasa energetica superioara A+++ care o pozitioneaza in randul electrocasnicelor cu un consum foarte mic. (cca 0.72 kW/per ciclu spalare). In ceea ce priveste consumul de apa in timpul unui an, ajunge undeva la valoarea de 8800 litri.

        Programele de spalat, 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si detergent la cantitatea de rufe detectata de senzori. 

       Programul Dark Wash actioneaza cu atentie in cazul rufelor inchise astfel incat culoarea sa ramana la nuanta de negru intens pentru o perioada de timp indelungat. Pentru hainutele celor mici recomandat este programul Baby Care – elimina agentii alergeni din tesaturi iar pentru o curatare intensa poti adauga inca un ciclu de clatire.

       Pentru haine usor murdare iti recomand programul de improspatare sau oricare altul la o temperatura de pana in 40 de grade. Pentru camasi, masina de spalat beneficiaza si de functie antisifonare care impiedica formarea de cute iar cu functia programare avansata poti stabili intervalul de functionare in care aceasta sa spele rufele. 

       Programul tesaturi din lana va putea fi folosit in cazul rufelor realizate din tesaturi delicate sau din lana. Printr-un control inteligent al spalarii si al aportului de apa fibrele vor fi protejate in tot timpul programului. Programul Handwash permite spalarea delicata a unor materiale precum matasea sau casmirul. Programul “spalare manuala” foloseste o cantitate mult mai mica de apa, evitandu-se astfel absorbtia in exces a apei, ceea ce poate rezulta in deteriorarea hainelor. Programul Daily Express este destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate sau in special purtate o singura data.

      Designul special proiectat al cuvei in forma Aquawave creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda fara sa deterioreze tesaturile hainelor.

      Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 6 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali. 

       Sistemul de certificare Woolmarkt Platinium claseaza masina de spalat Beko in randul acelora care acorda o atentie sporita la spalare protejand de fiecare data tesatura pentru a nu fi deteriorata. Functiile speciale au rolul de a coordona mult mai bine actiunile utilizatorului si de a asigura un nivel de siguranta optim pentru tot ceea ce inseamna siguranta in a spala la cel mai inalt nivel astfel: afisare timp spalare, sistem control exces apa -asigura protectia prin oprire asistata in caz de inundatie si scurgeri de apa necontrolate, sistem electronic de control al balansului – elimina din vibratiile produse in timpul spalarii.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de 
aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532B0, 6 KG, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *