Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint AWM 129 performante tehnice

        In ideea in care nu iti permiti sa achizitionezi aparate electrocasnice care sa ocupe mult spatiu in interiorul casei tale, poti apela si la varianta incorporabile, asa cum se intampla si cu masina de spalat rufe Hotpoint AWM 129, un model care poate fi integrat cu usurinta in interiorul mobilei de bucatarie, respectand anumite cerinte de dimensiunie astfel: 81.5 x 59.5 x 54.5 cm. De multe ori un spatiu mai mare in bucatarie iti ofera libertatea mult dorita in ceea ce priveste posibilitatea de a lua masa impreuna cu intreaga familie, precum si un loc mult mai generos de miscare sau de practicarea activitatilor specifice de la bucatarie. 

      Hotpoint AWM 129 nu este o masina de spalat cu design iesit din comun, un model destul de simplist in ceea ce priveste aspectul exterior, dar foarte bine dotata la capitolul programe si functii de lucru. Paoul de comanda este unul mecanic, dar poate insemna un mare avantaj in cazul in care nu prea te impaci cu tehnologia si optezi mai des spre alegerea electrocasnicelor cu actionare mecanica, deoarece sa fim sinceri uneori, un display in plus poate insemna probleme mai multe atunci cand vine vorba de defectare sau un consum energetic mai mare. 

       Ca tot veni vorba de consum, modelul de fata este unul foarte bine vazut din acest punct de vedere, incadrat in clasa de eficienta A+, pentru care avem un consum inregistrat in program standard de 1.13 kwh. In ceea ce priveste consumul de apa, cantitatea medie de apa necesara in decurs de un an ajunge la valoarea de 11260 litri. 

       Programele de lucru ofera numai bine toate optiunile necesare pentru a indeplini astfel mai multe nevoi printre care: acea de clatire suplimentara a rufelor: program extra-clatire, programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, sintetice, lana, mixt), ciclu silentios la care sa apelezi pe timp de noapte – Goodnight si program special pentru a spala hainele celui mic – Special Baby.

       Functiile speciale au rolul de a coordona mult mai bine actiunile utilizatorului si de a asigura un nivel de siguranta optim pentru tot ceea ce inseamna siguranta in a spala la cel mai inalt nivel astfel: sistem reglare a consumului – optimizeaza consumul de resurse in functie de cerintele fiecarei operatii de spalare rufe, protectie impotriva inundatiilor – optiune care opreste automat functionarea masinii de spalat in cazul unor avarii, programare intarziata – iti ofera posibilitatea sa speli la ora stabilita de tine, chiar si cand esti plecat de acasa. 

      Masina de spalat Hotpoint beneficiaza si de Woolmark Platinum Care, certificarea emisa de ‘The Woolmark Company’ care stabileste faptul ca este un model care va acorda o importanta deosebita tesaturilor si le va proteja in timp impotriva deteriorarii. 

Recomandare:

         Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint-Ariston AWM 129, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *