Masina de spalat rufe Star-Light WMM-508A+ simplitate si performante bune

      Star-Light WMM-508A+ este o masina de spalat care ne-a atras atentia inca de la aparitia sa pe piata, un model care nu spune prea multe la prima vedere dar se ridica pe masura asteptarilor la un nivel destul de bun, astfel ca intr-un final sa fii multumit in ceea ce priveste raportul pret-calitate. 

      Masina de spalat Star-Light WMM-508A+ arata bine si la exterior, este construita din materiale de calitate durabile in timp si se potriveste perfect oriunde ai instala-o datorita culorii albe mate care predomina in aspect. Panoul de comanda este unul cu actionare mecanica, nu are afisor digital iar actiunea programelor active este indicata prin aprinderea becurilor LED cu semnalizare intermitenta.

      Masina de spalat Star-Light WMM-508A+ are o capacitate totala de stocare rufe de pana la 5 Kg si are o viteza de centrifugare de pana la 800 rpm. Este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+.

      Programele de spalat 23 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care ai putea avea nevoie astfel: program extra clatire, program bumbac, prespalare, lana, sintetice, delicate etc. Pentru fiecare program in parte poti adauga cicluri suplimentare de clatire activand optiunea de extra-clatire. Deasemenea pentru un consum cat ma mic de energie, programul “consum redus” iti va facilita posibilitatea de a spala la o temperatura de 30 de grade rufele usor murdare, economisiind in acelasi timp resurse de apa si energie electrica. Rufele delicate au si ele programul lor dedicat, la fel si cele din lana, sintetice iar dupa fiecare program poti aplica si functia de autocuratare care realizeaza o trecere de apa prin sistem pentru a indeparta urmele de detergent ramase.

      Sistemul de detectare spuma bazat pe senzorii instalati in interiorul cuvei va optimiza functionarea masinii de spalat in functie de nivelul optim de spuma atinsa in interior.

      Sistemul automat de control al balansului va elimina vibratiile produse in timpul spalarii reducand astfel zgomotul produs in timpul functionarii acesteia prelungind totodata si durata de viata de functionare a masini de spalat.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Star-Light WMM-508A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *