Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080 calitate si performanta pe masura

       Heinner HWM-5080 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat rufe dotata cu majoritatea functiilor de spalat, performanta si disponibila la un pret foarte bun.  Pretul foarte mic o plaseaza pe aceasta in fruntea clasamentului a celor mai bine vandute masini de spalat din clasa sa. 

       Masina de spalat  Heinner HWM-5080 arata bine si la exterior, este construita din materiale de calitate durabile in timp si se potriveste perfect oriunde ai instala-o datorita culorii albe mate care predomina in aspect. Panoul de comanda este unul cu actionare mecanica, nu are afisor digital iar actiunea programelor active este indicata prin aprinderea becurilor LED cu semnalizare intermitenta.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb

      Masina de spalat  Heinner HWM-5080 are o capacitate totala de stocare rufe de pana la 5 Kg si are o viteza de centrifugare de pana la 800 rpm. Este economica si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+.

      Programele de spalat 23 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care ai putea avea nevoie astfel: program extra clatire, program bumbac, prespalare, lana, sintetice, delicate etc. Pentru fiecare program in parte poti adauga cicluri suplimentare de clatire activand optiunea de extra-clatire. Deasemenea pentru un consum cat ma mic de energie, programul „consum redus” iti va facilita posibilitatea de a spala la o temperatura de 30 de grade rufele usor murdare, economisiind in acelasi timp resurse de apa si energie electrica. Rufele delicate au si ele programul lor dedicat, la fel si cele din lana, sintetice iar dupa fiecare program poti aplica si functia de autocuratare care realizeaza o trecere de apa prin sistem pentru a indeparta urmele de detergent ramase.

       Sistemul automat de control al balansului va elimina vibratiile produse in timpul spalarii reducand astfel zgomotul produs in timpul functionarii acesteia prelungind totodata si durata de viata de functionare a masini de spalat. Poti activa oricand blocarea cuvei si a functiilor panoului de comanda cu ajutorul functiei de protectie la blocare recomandata in cazul in care in jurul tau sunt si cei mici.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *