Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ pret si specifiatii tehnice

       Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++ este o solutie excelenta in cazul solutiilor de avarie si nu numai, o oferta buna care sa te faca sa schimbi vechea masina de spalat cu una noua, un model disponibil la un pret accesibil. Vorbim de Artic, o companie autohtona, care produce masini de spalat ieftine (aici nu apar taxe vamale cum sunt la alte modele mai scumpe) si cu performante pe masura asteptarilor.

      Accesul la interior se face din fata, hubloul fiind unul potrivit de mare in diametru pentru a facilita incarcarea sa rapida. Nu are o capacitate foarte mare, aproximativ 5 Kg si beneficiaza de 1200 rpm, un model perfect pentru o familie mai mica, la inceput de drum in viata. 

      Este un consumator destul de modest, lucru care va facilita sesiuni de spalat prelungite fara a avea un impact mare asupra facturii la curent. Eficienta sa este subliniata de incadrarea sa in clasa energetica A+, pentru care consumul in cadrul unui program normal este de 0.75 kW/ora.

      Tehnnologia Flow Control System pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Astfel, cantitatea de detergent disponibila este folosita la maxim, sistemul aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg de detergent in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica.

Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

      Programele destul de numeroase, 15 la numar, acopera o gama larga de necesitati dupa cum urmeaza: programe adaptate tipurilor de tesatura (bumbac, lana, sintetice, delicate), program prespalare, consum redus de energie, spalare manuala, etc. Daca te grabesti poti apela la programul de lucru Rapid 30, dedicat hainelor purtate o singura data, care nu necesita un ciclu complet de spalare. Hainele tale vor mirosi frumos, cu minimum de resurse folosite. Daca consideri ca ai nevoie de inca o clatire suplimentara poti apela si la functia de adaugare ciclu suplimentar de clatire. Masina de spalat permite programarea spalarii intr-un interval de 24 de ore alegand modul de programare intarziat.

      Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale.

       Sistemul electronic de control al balansului va elimina vibratiile din timpul functionarii, facand din acest dispozitiv o masina de spalat foarte silentioasa.

Recomandare:

        Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Arctic CB5200A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *