Televizor Smart LED Philips 49PFS5301/12 pret si specificatii tehnice

       Televizorul Smart LED Philips 49PFS5301/12 cu o diagonala de 123 cm este unul dintre cele mai accesibile televizoare Smart ca pret din aceasta sfera, un model bine dotat tehnic lucru care beneficiaza de un ecran generos in dimensiune si interfata Smart. Caracteristica de LED Tv – pe baza de cristale lichide iti permite astfel sa ai parte de imagini mult mai clare, asemenea celor din realitate. . Partea de soft exclusiva beneficiaza de un sistem integrat foarte bine optimizat, se misca bine chiar si in conditii de multitasking,, iar aria de aplicatii este una destul de mare, aplicatii care pot fi descarcate ulterior si din Market pe baza unui cont valid cu o adresa de email. 

        Calitatea acestui televizor tine si de designul exterior afisat, find un model care va iesi in evidenta si prin aliura sa ultraslim, specifica datorita materialelor de calitate care intra in constructia sa. Suportul central ii ofera acestuia o stabilitate buna pe orice suprafata, acesta fiind poztionat la mijloc pentru a contrabalansa centrul de greutate. 

      Culorile si imaginile surprind placut chiar de la prima vedere, un televizor capabil sa redea imagini la o calitate Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Toate reglajele privind imaginea, contrastul si luminozitatea sunt disponibile din meniu, folosind telecomanda din dotare. Procesorul de imagine Philips Pixel Plus HD iti ofera imagini clare, indiferent de sursa, acesta imbunatatiind constant calitatea imaginilor in cazul in care transmisiunea nu este una de calitate. 

       Tehnologia de procesare a imaginii Micro Dimming reprezinta un motor avansat care actioneaza pe mai multe lature pentru a imbunatati calitatea imaginii transmise astfel: claritatea, contrastul, culoarea si contrastele de negru sau luminanta. Tonurile de culoare ofera perceptia realitatii exact asa cum este, surprinzator de buna.

      Sunetul este la fel de important ca si celelalte aspecte, Philips 49PFS5301/12 fiind u televizor cu dotari bune si in acest caz, avand o iesire audio de putere 16 W. Sunetul generat este unul tare, clar, mai ales ca benefifiaza de urmatoarele caracteristici superioare de sunet: Clear Sound, Incredible Surround, Smart Sound Mode.

       Standardul DVB-T/C permite receptia tuturor canalelor atat in digital cat si analogic la standardele impuse de UE. Pentru conectarea cu alte dispozitive externe, televizorul dispunde de iesire VGA, 2 porturi HDMI, intrare antena si slot CI+. Portul USB beneficiaza si de functie redare continut video, astfel ca poti urmari linistit serialul sau filmul preferat conectand un stick de memorie sau HDD extern la acesta. Pentru conactare la internet vei putea folosi portul pentru conectare prin fir LAN sau vei putea utiliza o retea de internet prin wireless.

       Televizorul Philips 49PFS5301/12 este un model destul de compact, cantareste aproximativ 13,7 Kg si are o putere consumata de 54 kW. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor Smart LED Philips, 123 cm, 49PFS5301/12, Full HD

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *