Banda alergare magnetica Kondition HMG-1800 pret si specificatii tehnice

       Indiferent de vremea de afara acum poti practica sportul preferat oricand cu noua banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800, un model excelent care te va sustine de fiecare data in viata ta sportiva. Medicul recomanda tuturor cel putin o ora de exercitii in fiecare zi, timp care se dubleaza in cazul in care viata ta e in general una sedentara iar in timpul serviciului majoritatea timpului il petreci la birou.

       Banda de alergare magnetica Kondition HMG-1800 este un aparat fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a scapa de tesutul adipos in exces. Banda de alergare este usoara, dar stabila si ocupa putin spatiu, fiind pliabila. Produsul este dotat cu un calculator cu ecran LCD clar, care afiseaza viteza, distanta, timpul, caloriille si pulsul. Ghidonul este prevazut cu doua mansoane din cauciuc pe fiecare directie pentru o prindere ferma, sub care se gasesc senzorii de puls care masoara n timp evolutia si bataile inimii in timpul exercitiilor. 

       Banda alergare magnetica Kondition HMG-1800 poate fi folosita atat de persoane incepatoare cat si de catre cei mai avansati, iar pentru a schimba gradul de dificultate al exercitiilor poti selecta un nivel de inclinare in una din cele 3 trepte disponibile, cu un grad incepator, mediu si avansat. 

      Modificarea unghiului de inclinare a covorului pe 3 nivele se face manual prin schimbarea punctului de sprijin din fata cu sistem de blocare pentru stabilitate. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana. Aceasta suporta o greutate maxima corporala de pana la 100 Kg.

       Banda de alergat electrica Kondition HMG-1800 este dotata si cu un sistem de siguranta ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care te dezechilibrezi. Sistemul de amortizare soc va permite sa o folositi chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizati cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *