Blender Heinner HSB-1000 pret si specificatii tehnice

      Blenderul Heinner HSB-1000 este un aparat electrocasnic care trebuie sa fie nelipsit din bucatariile noastre, mai ales ca nu costa foarte mult si ofera posibilitati multiple de preparare a mai multor feluri de alimente, majoritatea de provenienta fructe si legume. Bolul din sticla si lamele din titan sunt doar doua mari atuuri ale blenderului Heinner HSB-1000. 

      Designul blenderului este elegant si modern. Cu baza din inox si bolul transparent gradat, Heinner HSB-1000 se integreaza foarte usor in estetica unei bucatarii moderne. Inoxul este culoarea care domina fiind completata de putin negru mat pe marginile aparatului si in zona panoului de control.

     Din punct de vedere functional, Heinner HSB-1000 vine dotat cu un set de lamele din inox care sunt puse in miscare de un motor puternic de 1000 W. Astfel pentru aceasta putere, turatia maxima a motorului este de aproximativ 12000-20000 rpm. 

     Aparatul detine doua recipiente de colectare de 0.5 litri, respectiv 1 litru, care permit stocarea sucului rezultat respectiv a pulpei ramase in urma procesului de mixare. Sistemul de tocare unul reversibil, este eficient reusind sa macine foarte bine alimentele din bol. Sistemul de lamele este atat de eficient incat poate sa sparga si gheata.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferte pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

Blender Heinner HSB-1000, 1000 W, 2 recipiente 0.5 l + 1 l, 2 viteze, Pulse, Negru/Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *