Masina de spalat rufe Hyundai HY WM6100 pret si specificatii tehnice

       Hyundai HY WM6100 este o masina de spalat perfecta pentru nevoile obisnuite ale unei familii, un model care beneficiaza de programe optimizate ce cuprind o gama de necesitati cat mai variate. Incarcarea masinii cu rufe se face frontal, zona in care este disponibil un hublou cu deschidere larga care permite accesul la interior chiar si a elementelor de vestimentatie mai voluminoasa. Nu ocupa spatiu foarte mare, fiind un model destul de compact caracterizat de urmatoarele valori 59.7 x 84.5 x 49.7 cm. 

       La interior vei putea introduce o cantitate de rufe de pana la 6 Kg, pentru care este disponibila o viteza de rotatie de 1000 rpm. 

       Masina de spalat se dovedeste a fi un model foarte economic, incadrat in clasa de eficienta A++, pentru care consumul inregistrat in programele strandard este de aproximativ 0.95 kWh. Consumul mediu anual de apa se ridica la valoarea de 9900 litri. 

       Masina de spalat arata bine si la exterior, este compacta, construita din materiale de calitate de culoare alba si este dotata cu un panou de comanda ultramodern. Aici gasim un selector de programe si temperatura si un display LED care va afisa principalii parametrii de lucru (durata si consum) pentru programul de spalat activ.

      Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate medie de 6 Kg care are o viteza de rotatie la centrifugare de 1000 rpm. La interior cuva masinii de spalat este conceputa in asa fel incat usura in timpul spalarii a tesaturilor sa fie redusa odata cu spalarea repetata a acestora.

      Programele de spalat sunt adaptate pentru a acoperi intreaga gama de necesitati: program extra-clatire, program prespalare, programe adaptate la tipul de tesatura (lenjerie, jeans, lana, sintetice, etc.), usor de calcat – elimina din urmele lasate in timpul spalarii pentru a elimina astfel aparitie cutelor, program centrifugare delicata – recomandat in cazul rufelor delicate, centrifugare intensiva, program rufe colorate, consum redus de energie – masina de spalat spala economic la o temperatura de 30 de grade, mixt (pentru mai multe tipuri de tesaturi), sport, etc.

       Odata stabilit programul ideal pentru rufele tale, acesta poate fi memorat in meniul panoului de control pentru a fi folosit si alta data in timpul sesiunilor de spalat. Sistemul de reglare a consumului asigura masinii de spalat un consum optim de energie, apa si detergent, raportat la cerintele hainelor ce urmeaza a fi spalate. 

       Poti programa masina de spalat sa functionezi chiar si in timp ce esti plecat de casa in timpii de lucru stabiliti de tine – functie denumita programare intarziata (Time Delay). Optiunea de siguranta blocare acces copii, dezactiveaza ca masura de siguranta functiile panoului de comanda si blocheaza accesul la interior in cuva.

      De retinut este si faptul ca aceasta este silentioasa astfel ca vei putea sa o folosesti si pe timp de noapte avand un nivel al zgomotului undeva la valoarea de 58 dB.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe, Hyundai HY WM6100, Alba , display LED, 6kg, Cls.A++, 1000 rpm, Incarcare Frontala, Programe:15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *