Combina frigorifica Siemens KG39NXI35 pret si specificatii tehnice

         Daca iti doresti un aparat frigorific elegant, realizat din materiale de calitate cu un sistem de racire modern, combina frigorifica Siemens KG39NXI35 poate fi o alegere interesanta in acest caz. Siemens KG39NXI35 este un produs de marca german care are toate premisele pentru a fi considerat o solutie perfecta pentru casa ta, un produs electrocasnic un un design modern si eficient din punct de vedere al puterii de racire. 

         Sistemul de reglare al temperaturii la interior este unul digital, combina dispune de afisaj electronic care indica in timp real schimbarea de temperatura, sau modificarile care pot aparea in cazul in care utilizatorul doreste un mediu mai rece. Aceasta dispune de un sistem de racire integrat de tip No Frost, atat pentru frigider si congelator care va impiedica depunerile si formarea ghetii la interior. In plus sistemul MultiFlow asigura un flux constant al aerului la interior pentru a mentine o temperatura uniforma in tot volumul sau. Curentii de aer racesc rapid si uniform, iar umiditatea este mereu controlata. Sistemul Multiflow este responsabil de pastrarea alimentelor in frigider cat mai proaspete, timp indelungat. Acesta distribuie aerul rece pe mai multe cai.

        Acest frigider are o clasa de eficienta energetica A++, ceea ce implica un consum energetic mic: doar 273 kWh/an, conform specificatiilor oferite de catre producator.

        De asemenea, frigiderul Siemens KG39NXI35 este un aparat frigorific de o mare capacitate, incapator. Are un volum net total de 366 litri, din care 279 litri este volumul frigiderului, iar 87 litri ii revin congelatorului. Nu prezinta dispenser pentru apa sau pentru gheata, dar acest lucru nu constituie neaparat un dezavantaj, avand in vedere ca astfel de dispozitive ar fi ocupat mai mult din spatiul interior al aparatului.

        Compartimentarea interioara este foarte buna, frigiderul dispunand de 3 rafturi din sticla securizata, dintre care 2 sunt reglabile pe inaltime, iar un raft din sticla este extensibil. Rafturile din sticla au totodata si un rol protector, in sensul ca, daca accidental se varsa un recipient cu lichid, acestea vor impiedica scurgerea lichidului de la un nivel superior la cele inferioare. Tot printre aceste rafturi de sticla se afla si un suport metalic cromat, special pentru sticle, iar in partea de jos, frigiderul prezinta un compartiment special HydroFresh pe sine telescopice EasySlide cu control de umiditate, pentru fructe si legume (acestea se pastreaza proaspete pe o perioada mai lunga de pana la 2 ori) si unul CoolBox pentru peste si carne proaspata sau alte alimente perisabile, tot pe sine telescopice tip EasySlide, cu control de temperatura, care variaza intre 0°C si+ 3°C. Usa interioara a frigiderului prezinta si ea 4 suporturi, dintre care 2 compartimente sunt pentru lactate (unt si branzeturi), doua suporturi sunt special pentru oua, iar un compartiment prezinta amplasare variabila pe usa frigiderului.

        Interiorul frigiderului prezinta si un filtru din carbon activ AirFreshFilter, care retine mirosurile neplacute, lasand un aer proaspat in incapere. Aromele din frigider, datorita acestuia, dar si a bunei compartimentari, nu se vor mai amesteca, iar alimentele proaspete se vor mentine astfel timp mai indelungat fara sa ia miros „de frigider”. 

        Congelatorul, chiar daca vorbim de un frigider, este destul de mare, avand o impartire inteligenta si igienica, in 3 compartimente. Unul dintre aceste compartimente este un sertar din plastic transparent tip QuickFrost, pentru congelare rapida. De asemenea, congelatorul are si nelipsita tava pentru gheata si are o capacitate de congelare de 14 Kg/24 de ore.

        Usile sunt reversibile, cu deschidere standard pe partea dreapta, insa oricand, in functie de spatiul de care dispui in locul unde il amplasezi sau de peretii din jur, poti schimba modalitatea de deschidere a usii: pe stanga. Manerele usilor sunt verticale, drepte, inalte si ergonomice.

        Frigiderul Siemens KG39NXI35 este aparat modern, atat ca aspect, cat si ca functii si sisteme, inteligent si avansat. Desi simplu la exterior, isi merita investitia avand in vedere ca este realizat din inox EasyClean, usor de intretinut si de curatat, igienic si rezistent. Lateralele usilor sunt din metal cromat iar manerele usilor sunt din aluminiu. Cat priveste interiorul, este realizat din rame metalice, sticla securizata si plastic dur. Prezinta, de asemenea, iluminare interioara cu LED, puternica si moderna, care, in aceleasi timp, poate avea si un efect antibacterian.

       Are o autonomie destul de buna, pentru functiile si sistemele de care dispune, rezistand, in caz de intrerupere a curentului electric, pana la 14 ore. Prezinta un singur compresor, 2 circuite de racire (No Frost, Multiflow/Multi Airflow), o clasa climatica SN-T, picioare frontale reglabile si picioare posterioare cu role, pentru un transport mai facil si mai in siguranta.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Siemens KG39NXI35, 366 l, No Frost, Clasa A++, H 203, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *