Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV24AX00E pret si specificatii tehnice

       De multe ori cand avem invitatii acasa pot spune ca se aduna o multime de vase care apoi trebuiesc spalate chiar si zeci de minute, problema care s-a rezolvat acum prin achizitionarea de curand a masinii de spalat Bosch SMV24AX00E. Nu am stat prea mult pe ganduri, mai toate dispozitivele electrocasnice de la noi din casa fiind Bosh astfel ca am zis sa mergem tot pe mana lor atunci cand vine vorba de masina de spalat vase. Acum dupa doua luni de cand o avem, pot spune ca am facut o alegere inspirata, mai ales ca este un model care beneficiaza de tehnologii avansate care pot seta un regim de consum redus pastrand in acelasi timp performante setate la un nivel inalt. 

       Poti profita de faptul ca este un model incorporabil, lucru care face posibil incadrarea acesteia in mobila de bucatarie, respectand dimensiunile reprezentate de urmatoarele valori: 81.5 x 59.8 x 55 cm. Este potrivita pentru orice familie obisnuita, are o capacitate de 12 seturi de vase si 4 programe diferite pentru care pot fi aplicate 3 nivele de temperatura. Panoul de comanda central este unul digital si nu necesita abilitati tehnice avansate pentru a invata functionarea acestuia, actionarea fiind din butoane, simplu si intuitiv. 

       Consumul energetic anual este de aproximativ 290 kWh iar cel in timpul unei sigure sesiuni de spalat ajunge la valoarea de 1.02 kW. Apa consumata in decursul unui an ajunge la 3300 de litri. Vorbim de un model economic clasat conform calculelor specialistilor incadrat in clasa de eficienta energetica A+. 

       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program Bio/Eco – compatibil cu o functionare ecologica care sa implice un nivel redus de energie consumata si de apa, program prespalare – perfect pentru vasele usor murdare, program intensiv – recomandat in cazul vaselor foarte murdare si program 65 de grade – are o durata medie de spalare a vaselor de o ora. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri.

       Cu optiunea Half Load poti folosi masina de spalat chiar si atunci cand nu este incarcata la capacitate maxima, consumul energetic si cel de apa fiind limitat la numarul de vase introduse la interior. Deasemenea poti spala in acelasi timp vase pentru care sa le atribui programe diferite pe fiecare nivel in parte. Pentru zona de sus vei alege programul intensiv pentru vase cu murdarie accentuata, raftul de mijloc programul rapid pentru vase usor murdare iar pentru partea de jos programul pahare fragile. Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea.

        Sistemul Aquastop alcatuit dintr-un furtun special cu pereti dubli de alimentare cu apa, cuprinde o supapa de siguranta precum si o tava cu comutator plutitor pentru o protectie 100% impotriva inundatiilor. Greutatea incarcaturii este detectata de un senzor de viteza de rotatie care recunoaste nivelul apei. Pentru incarcaturi mai mari, este necesara mai multa apa pentru inmuierea vaselor iar nivelul de apa scade. In acest caz, se adauga mai multa apa. Pentru incarcaturi mai mici, este necesara mai putina apa pentru clatire. Senzorul de incarcare asigura utilizarea optima a apei, chiar si pentru jumatati de incarcatura, sau incarcaturi partiale, economisind apa si electricitatea.

        Sistemul senzorial este bine pus la punct astfel: beneficiaza de tehnologie Active Water: usuca vasele de la interior pentru ca acestea sa nu fie umede si sa fie pregatite pentru a fi asezate la locul lor in rafturi, Detergent Automation – creste nivelul de eficienta al detergentului automat, beneficiaza de DosageAssist – asistenta la dozare detergent si are si un sistem de protectie a paharelor sau obiectelor din portelan.

        Cei de la Bosh sunt adevarati experti atunci cand vine vorba de electrocasnice, reusind sa asigure un nivel al performantei ridicat chiar si in cazul produselor mai ieftine, diferenta de calitate nefiind una majora. Bosch SMV24AX00E este o masina de spalat vase foarte silentioasa, intreg procesul de spalate al vaselor trecand aproape cu vederea.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV24AX00E, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *