Blender Electrolux ESB7300S pret si specificatii tehnice

      Cei interesanti de achizitionarea unui blander le recomand Electrolux ESB7300S, un aparat excelent, disponibil la un pret accesibil, ideal pentru pregatirea sucului din fructele tale preferate intr-un mod profesionist. Fie ca vrei sa incerci o cura de detoxifiere sau pur si simplu vrei sa adopti un stil de viata mai sanatos in care sa incluzi fructe si legume. Blenderul Electrolux ESB7300S va obtine cele mai bune rezultate intr-un timp foarte scurt. 

      Blander-ul Electrolux ESB7300S este prevazut in partea superioara cu un bol de sticla termorezistent din sticla TempSafe de capacitate 1.65 litri. Dotat cu un motor de putere 900 W, acesta va da dovada de maestrie in maruntirea fructelor dure sau a bucatilor de fructe congelate. Puterea poate fi variata selectand unul dintre cele doua trepte de viteza variabila. Sistemul de tocare unul reversibil, este eficient reusind sa macine foarte bine alimentele din bol. Sistemul de lamele este atat de eficient incat poate sa sparga si gheata.

     Cu funtia TurboPuls aparatul va functiona la capacitate maxima pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil. 

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferte pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

Blender Electrolux ESB7300S, 900 W, 1.65 l, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *