Blender Oster Delighter BLSTDG-W00-050 pret si specificatii tehnice

     Solutiile moderne din zilele astea iti permite sa savurezi un pahar de suc din fructe naturale simplu prin apasarea unui simplu buton, totul fiind gata in doar cateva secunde. Oster, o firma producatoare de renume de electricasnice mici din strainatate, iti propune alegerea unei solutiii moderne si anume blender-ul Oster Delighter BLSTDG-W00-050, un dispozitiv care se va dovedi foarte util in bucataria ta.

       Poti pregati cu acesta o multime de bunatati, de la sosuri cremoase, supe creme, smothie-uri pana la cocktail-uri cu gheata, numai bune in sezonul calduros. 

       Sistemul integrat – All Metal Drive – ce are in componenta sistemul de componente care preiau forta de rotire si de macinare este fabricat din metal, lucru foarte bun deoarece va fi rezistent in timp. Sistemul de tocare unul reversibil, este eficient reusind sa macine foarte bine alimentele din bol. Sistemul de lamele este atat de eficient incat poate sa sparga si gheata.

      Blender-ul Oster Delighter BLSTDG-W00-050 are o putere de 450 W, care poate fi selectata prin cele 6 trepte de putere progresive. Panoul de functii ofera 6 comenzi presetate pentru rezultate excelente si usurinta in utilizare: low, medium, high, pulse, ice crush sau drinks. Optiunea ‘Pulse’ este excelenta, atunci cand ingredientele trebuie tocate foarte bine. Optiunea ‘Ice crush’ functioneaza automat timp de 30 de secunde pentru sfaramarea ghetii. Optiunea ‘Drinks’ functioneaza automat timp de 45 de secunde pentru prepararea bauturilor ce contin si gheata.

       Bolul are o capacitate de 1.75 litri, acesta fiind suficient de mare pentru intreaga familie. Cu funtia TurboPuls aparatul va functiona la capacitate maxima pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil. 

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferte pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

Blender Oster Delighter BLSTDG-W00-050, 450 W, 1.75 l, 3 viteze + functie Pulse, Alb/Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *