Aspirator vertical cu spalare Philips AquaTrio Pro FC7088/01 pret si specificatii

      Philips AquaTrio Pro FC7088/01 este un aparat de aspirat care te va ajuta sa mentii curatenia asa cum se cuvine in intreaga casa. Este un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil. Principala calitate a acestuia de a aspira vertical, il face uneala preferata de multi utilizatori, beneficiind in acelasi timp de un sistem inovator de aspirare/stergere cu umiditate optima pentru toate suprafetele dure.Aspirator vertical cu spalare Philips AquaTrio Pro FC7088/01, Rezervor apa curata 0.65 l, Rezervor apa murdara 0.8 l, 500 W, Sistem de filtrare ciclonic, Negru/Albastru     Acest sistem unic de stergere controleaza eliberarea apei pentru a mentine un nivel de umiditate optim pentru toate suprafetele dure in timpul curateniei. Acest model are un sistem de fixare simplu de comutare cu ataşare/detaşare instanta prin click între curaţarea uscata şi curatarea umeda. 

      Tehnologie Triple Acceleration are un efect multiplu asupra suprafetelor care sunt curatate astfel: Aspira: tehnologia puternica Aqua Cyclone trage si elimina toate resturile varsate, murdaria si praful, Sterge: periile din microfibre cu rotire in sens opus aplica apa curata prin pulverizare pentru a elimina in mod eficient murdaria si resturile. Toata murdaria este dizolvata in apa si captata intr-un rezervor separat, Usuca: viteza de rotire a periilor creeaza un flux de aer care lasa podeaua aproape uscata. AquaTrio Pro ofera rezultate excelente numai cu apa rece sau calduta de la robinet. 

       Acest model este proiectat sa ajunga oriunde, pentru a putea curata usor sub canapea, sub pat sau masa fara efort. Motorul puternic de la Philips ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata.

       Datorita motorului performanta aparatului Philips AquaTrio Pro FC7088/01 este foarte ridicata datorita puterii exercitate de acesta de 500 W. Philips este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 0,8 litri. Rezervorul pentru apa curata are capacitatea de 0.6 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf. Rezervoarele separate de apa curata si murdara asigura stergerea intodeauna cu apa curata, toata murdaria si alergenii fiind colectate in rezervorul de apa murdara.Aspirator vertical cu spalare Philips AquaTrio Pro FC7088/01, Rezervor apa curata 0.65 l, Rezervor apa murdara 0.8 l, 500 W, Sistem de filtrare ciclonic, Negru/Albastru        Panoul de comanda plasat pe manerul de sustinere al aparatului este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si un comutator de sarcina motor. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate bruta foarte mica de 6.7 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el.

        Aparatul este dotat si cu filtrul cu 3 straturi rezistent din burete lavabil din microfibra, filtrul putând fi spălat uşor sub robinet sau în maşina de spălat pentru o performanţă pe termen lung. Filtrul lavabil cu 3 straturi conceput cu tehnologie germană poate să capteze mai mult de 90 % din particulele ultra fine, precum microorganismele cu dimensiunea de până la 0,3 microni (multe bacterii, polenuri şi alergeni au aproximativ această dimensiune), pentru a produce aer mai curat. In cazul in care filtrul lavabil se infunda cu praf aspiratorul portabil se opreste automat pentru protectia aparatului. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 83 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator vertical cu spalare Philips AquaTrio Pro FC7088/01, Rezervor apa curata 0.65 l, Rezervor apa murdara 0.8 l, 500 W, Sistem de filtrare ciclonic, Negru/Albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *