Televizor LED Star-Light 40DM4000 pret si specificatii tehnice

      Progresul celor de la Star Light este pe un trend ascendent si in ceea ce priveste anul 2017, Star-Light 40DM4000 fiind unul dintre cele mai noi modele din gama Tv, un produs de top care propune clientului acelasi pret atractiv, cu mult sub cele ale competitorilor de renume. Pe scurt, Star-Light 40DM4000 este un model din gama Non-Smart, fara interfata Smart, beneficiaza de o diagonala generoasa a ecranului de 100 cm si are un aspect general slim. 

        Si pentru ca sunt sigur ca te intereseaza o parere obiectiva, odata comandat acesta ajunge in maxim 48 de ore la tine, iar odata ce ajunge in fata ta cu siguranta efectul este unul de wow. Diferente semnificative nu prea sunt de gasit daca e sa luam la comparatie cu modele Philips mai ieftine, sau unele Lg-uri de generatie mai veche, imaginea este una excelenta (un veritabil Full HD) si prezinta numeroase optiuni de reglare a imaginii din telecomanda.

       Display-ul de 100 cm Ultra Slim suporta o rezolutie Full HD cu 3840 x 2160 pixeli cu un contrast nativ 3000:1 si o luminozitate de 250 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic de aproximativ 6.5 ms, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 

       Sunetul clar, putrnic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 8 W).

      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Printre functii intalnim: teletext, sleep timer (inchidere cu temporizare), iar daca crezi ca nu te descurci are si un manual de utilizare in limba romana.

      Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 1 port USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 8 Kg si are o putere consmata de 58 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor LED Star-Light, 102 cm, 40DM4000, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *