Televizor LED Star-Light 32DM2200 pret si specificatii tehnice

      Televizorul LED Star-Light 32DM2200 este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv TV de dimensiuni medii cu un ecran de 80 cm, capabil sa redea imagini clare de inalta fidelitate si sa nu coste nici foarte mult.

      Arata bine si ca design, lucru evidentiat de materialele de buna calitate din care este construit cu o rama foarte subtire care va pune in valoare ecranul superb de 80 cm. Functionarea sa este intuitiva, nu detine functii smart, iar ca design este destul de subtire il va face sa fie remarcat imediat in interiorul casei tale. Cele doua picioruse ii ofera o stabilitate buna chiar si pe suprafete lucioase iar privit de la distanta toata atentia ta va fi focusata asupra ecranului care ofera imagini superbe la o rezolutie HD. 

      Star-Light 32DM2200 este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor avand dimensiunea ideala de numai 80 cm, un ecran LED HD ce suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu un contrast nativ de 1000:1 si o luminozitate de 220 cd/mp. Timpul de raspuns este de aproximativ 6.5 ms iar unghiul de vizibilitate de 178 de grade. Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale.

      Caracteristicile superioare de imagine De Interface si Picture Enhancement au rolul de a reduce interferentele ce pot aparea in timpul transmisiunilor televizate si de a asigura o fluenta constanta in cazul cadrelor dinamice specifice filmelor de actiune si evenimentelor sportive.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.  Pentru control de la distanta facil, poti folosi si telecomanda din dotare, cu ajutorul careia vei face si primele configurari in ceea ce priveste setarile de programe, culoare sau luminozitate.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici
Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2200, HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *