Mini blender Philips HR2860/55 pret si specificatii tehnice

       Profita se fructele sezoniere alaturi de mini blender-ul Philips HR2860/55, un dispozitiv esential in orice bucatarie care poate prepara suc de fructe si legume sau deservi atunci cand vrei sa faci supa crema sau mancare pentru bebelusi. Asadar blender-ul este extrem de util in conditiile in care il poti folosi la o multime de treburi la bucatarie.

       Mini blender-ul Philips HR2860/55 este un dispozitiv performant, usor de utilizat, disponibil la un pret accesibil. Din punct de vedere tehnic acesta este echipat cu un motor de 220 W care va face fata oricarei situatii, chiar si atunci cand vei folosi fructe si legume mai tari.

     Acesta este prevazut si cu un vas din titan transparent de capacitate 0.4 litri, suficient de mare pentru toate retetele dumeavoastra. in plus accesoriile formate din alte doua vase vor fi excelente pentru pastrarea sau mutarea compozitiilor.

     Lamelele cu care acesta este dotat sunt certificate de catre cei de la Breville cu cinci stele in ceea ce priveste eficienta lor la taiere. Cu functia Turbo/Pulse vei putea da prin blender si alimente mult mai greu de faramitat intr-un mod la fel de profesionist.

Recomandare:

      Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

     Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

Mini blender Philips HR2860/55, 220 W, 0.4 l, 1 viteza, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *