Aspirator cu sac Bosch BGL2B132 pret si specificatii tehnice

       Daca te gandesti sa achizitionezi un aparat de aspirare performant pe care apoi sa nu il schimbi la fel de des cum ai procedat cu ultimul model din posesie, iti recomand sa te orientezi catre produsele nemtesti Bosh, aspiratorul cu sac Bosch BGL2B132 fiind un model de referinta in acest caz.  Aspiratorul cu sac Bosch BGL2B132 este un dispozitiv de aspirare foarte bun din toate punctele de vedere, probabil cel mai bun raport calitate pret. 

      Bosch BGL2B132 are o putere foarte mare de aspirare de pana la 700 W si  capacitate de stocare murdarie de pana la 3.5 litri. Puterea maxima este atinsa selectand capatul maxim al unui potentiometru pozitionat in zona de comanda. Sacul de colectare este de unica folosinta, din hartie si poate fi inlocuit dupa fiecare utilizare, fara sa mai faca praf in momentul inlocuirii.Aspirator cu sac Bosch BGL2B132, 700W, 3.5 l, Tub telescopic din metal, Filtru Pure Air, Negru      Este recomandat sa folosesti aparatul de aspirare doar pe suprafete uscate iar pentru a ajunge in zonele mai greu accesibile, poseda mai multe accesorii astfel: In primul rand are o perie pardoseala cu varf ascutit (pentru spatii inguste), perie de tip pietane (recomanda pentru covoare) si perie lata normala. 

      Panoul de comanda este dotat cu un buton de tip On/Off pentru pornire/oprire si un alt buton ce actioneaza infasurarea automata a cablului de alimentare. Noul motor inovator HiSpin cu pale aerodinamice va produce energia necesara unui aspirat eficient cu un consum redus de energie. Designul aerodinamic si forma specifica a acestuia il recomanda ca fiind ideal chiar pentru zonele mai greu accesibile, find usor in greutate si dotat cu roti de tractiune. Este dotat si cu filtru igienic antipraf care reprezinta inca o garantie al eficientei acestui aspirator captand pana si cele mai fine particule de praf.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

       Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

 
Aspirator cu sac Bosch BGL2B132, 700W, 3.5 l, Tub telescopic din metal, Filtru Pure Air, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *