Televizor LED Smart Android Philips 55PFH5500/88 pret si specificatii tehnice

      Cu siguranta un veritabil Smart Tv este acela care poseda sistem de operare cu Android, asa cum se intampla si in cazul lui Philips 55PFH5500/88, un model care beneficiaza de un ecran generos de 139 cm si suporta rezolutii Full HD. Ai posibilitati multiple de entertaiment, aplicatii insemnat de multe, care pot fi configurate dupa bunul plac din meniul de settings sa primesti notificari si alte semnale vizuale. 

      Televizorul este compatibil cu servicii ca Netflix, HBO Go, Voyo, aplicatii dedicate continutului media pentru filme si seriale online, de unde poti accesa filmele si serialele preferate la calitate vizuala foarte buna. 

       Televizorul LED Smart Android Philips 55PFH5500/88 arata bine si ca design, materialele folosite in constructia acestuia fiind unele de cea mai buna calitate. Deasemenea este si foarte subtire iar ramele de dimensiuni mici fac ca acesta sa para mult mai mare decat ar fi in realitate desi masoara aproximativ 139 cm. 

        Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni la o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Luminozitatea disponibila pentru fiecare cadru in parte este de aproximativ 350 cd/mp.

        Acesta vine dotat cu mai multe tehnologii de ultima generatie care conlucreaza impreuna pentru a reda utilizatorului imagini de foarte buna calitate: Pixel Plus HD – 69 miliarde de culori si un contrast dinamic 500 000:1, Perfect Motion Rate – imbunatateste reproducerea miscarilor in cadrele ce se succed rapid specific filmelor de actiune sau sporturilor, Micro Dimming – soft specializat de analiza a imaginilor de reglare contrast si culoare.

        Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 20 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Caraceristicile superioare ce stau la baza procesarii sunetului sunt: Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement si Smart Sound.

        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

         Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 potruri USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Pentru conexiune internet sunt este disponibil modului Wi-Fi integrat dar si portul de LAN RJ-45. Remarcabil este si consumul energetic al acestuia reusind sa consume chiar mai putin ca un bec normal aproximativ 32 W.

         Tranzitia din modul TV in interfata Smart se face simplu actionand butonul inteligent pozitionat pe telecomanda. La o prima utilizare acesta a dat satisfactie in utilizare, se misca rapid chiar si in situatie de multitasking. Este ideal si in cazul folosirii in jocuri Android sau alte aplicatii ce necesita resurse suplimentare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

        Oferta curenta iti aduce pe langa televizor si o tastatura Tastatura Wireless Logitech K400 cu touch pentru mouse integrat, daca il comanzi in perioada aceasta: Detalii oferta

Televizor LED Smart Android, Philips, 139 cm, 55PFH5500/88, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *