Televizor LED HORIZON, 102 cm, 40HL5300F pret si specificatii tehnice

        Celor care isi doresc sa achizitioneze un televizor accesibil ca pret, de generatie noua si care sa fie capabil sa redea pe ecranul mare de 102 cm, le recomand HORIZON 40HL5300F. Acest televizor este este unul chiar simplu de folosit, nu poseda interfata smart, calitatea sa principala fiind cea a imaginii care este redata la o rezolutie Full HD, pe un ecran de 102 cm. Culorile sunt mai profunde si mai bine conturate datorita tehnologiei LED care evidentaza fecare pixel in parte, intensifica tonurile de negru si sporeste stralucirea in cadrele pline de detalii luminoase.

       Constructiv televizorul Horizon are un design destul de compact, este un model subtire cu finisaje de inalta clasa. Acesta este inconjurat de rame din plastic calitativ care acopera o suprafata minima astfel incat intreaga atentie sa fie focusata pe ecran. Stabilitatea este data de cele doua picioruse pozitionare simetric in cele doua extremitati ale ecranului. 

       Display-ul de tip Direct LED masoara in diagonala 102 cm si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Contrastul dinamic este de 1000:1 iar luminozitatea de 250 cd/m2. Privit din lateral acesta are un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 170 grade.

        Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare pozitionate simetric de putere 2 x 10 W. Acestea beneficiaza si de caracteristici speciale de transmisie sunet cum ar fi: Dolby Digital Plus si functie de Egalizator in 5 benzi pentru sistemele audio 5.1.

        Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Cu ajutorul functiei de PVR (Personal Video Recorder) vei putea acum inregistra emisiunile si filmele preferate direct pe suport stick sau HDD extern.

     Navigarea in meniul programabil este intuitiva deoarece acesta are meniu si in limba romana. Odata setate posturile Tv vei putea face toate ajustarile de imagine cu ajutorul telecomenzii din dotare, avand o arie de semnal de pana la 5-6 metri. Cu ajutorul playerului integrat vei putea viziona filmele si serialele tale preferate simplu prin atasarea unui stick de memorie sau HDD extern la iesirea USB a televizorului.

        Sta bine si la capitulul posibilitati de conexiune si voi mentiona aici 3 porturi HDMI, SCART, Slot CI+, iesire audio, USB, si minijack casti. Simplifica numarul de cabluri si al conexiunilor in casa asta daca ai posibilitatea de la operatorul de cablu sa achizitionezi un pachet de servicii cu card CI+.

        Cantareste aproximativ 11.5 Kg fiind astfel usor de pozitionat si pe un suport de perete avand un consum mai mic ca la un bec de numai 42 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

          Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *