Laptop Acer Aspire A315-21-42G2 pret si specificatii tehnice

         Laptopul Acer Aspire A315-21-42G2 este o solutie excelenta in cazul in care ito doresti un dispozitiv portabil, accesibil ca pret, care sa faca fata cu brio oricarei provocari din partea ta, in ceea ce priveste o utilizare confortabila in mediul online, operatiuni simple din zona Office si media, sau pentru relaxare atunci cand urmaresti un film sau serialul preferat. Ofera personalitate destul de eficienta la rularea task-urilor simple, dar in cazul in care il doresti pentru jocuri sau procesare video de mare performanta, iti recomand ceva mai puternic. Cei de la Acer au perfectionat continuu seria de laptopuri sub brand propriu, atat de mult astfle incat acum din punct de vedere al designului nu mai este o diferenta mare intre laptopurile premiul si cele mid level, din care face parte si Acer Aspire A315-21-42G2.

     Materialele de calitate din constructia sa sunt iarasi o sursa de incredere in ceea ce priveste folosirea acestuia pentru o perioada cat mai lunga. Plasticul de calitate de pe spate cat si cel din zona tastelor nu scartaie, nu flambeaza, lucru care ne place. Tastatura este compusa din tastele principale, functionale si cele de office din partea dreapta. Spatiul dintre butoane ofera precizie la scris si confort pe toata durata folosirii acestuia. TouchPad-ul este responsive, si permite utilizatorului oeratii din cele mai complexe.    

     Display-ul se incadreaza in dimensiunile standard de 15.6 inchi, suporta rezolutii HD si ofera un unghi de vizibilitate larg de pana la 178 de grade. Caracteristica speciala Glare impiedica aparitia fenomenului de stralucire oferind astfel imagini clare chiar si in conditii de luminozitate ridicata.

       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul AMD DualCore A Series cu 2 nuclee, tactat la frecventa 2.2 Ghz ce poate urca pana la 2.9 Ghz in modul Turbo Boost. Alte aspecte care trebuiesc luate in seama sunt memoria de 4 Gb, placa video integrata Intel AMD Radeon R5 Graphics dar si spatiul de stocare care este reprezentat de un HDD de 500 Gb. 

      Acer Aspire A315-21-42G2 nu va da un randament foarte bun in ceea ce priveste jocurile video, placa video integrata fiiind una destul de slaba. Vei putea totusi rula unele variante de jocuri de acum 4-5 ani in conditii optime dar fara prea multe sanse in ceea ce priveste jocuri de ultima generatie.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Nu vei avea nici probleme din punct de vedere al portabilitatii, deoarece acesta cantareste aproximativ 2 Kg.

     Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si alte doua USB 2.0, si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

      Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice oferind astfel acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5 Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2 GB sa dureze mai putin de 2 secunde.

Recomandare:   

      Laptopul Acer Aspire A315-21-42G2 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *