Statie de calcat Tefal X-Press Control GV7781 pret si specificatii tehnice

     Cu statia de calcat Tefal X-Press Control GV7781 vei spune adio cutelor inca de la prima utilizare, un dispozitiv de calcat profesionist cu care vei putea calca hainele intr-un timp record fara a insista de mai multe ori in acelasi loc. Daca inainte era un stres calcatul rufelor pot spune ca acum nu imi ia mai mult de 15 minute sa termin toata treaba si chiar imi place sa il folosesc doar prin faptul ca rezultatele nu intarzie sa apara si asta fara a insista.

     Arata bine si ca design, are un aspect modern si este si compacta fiind usor de transportat dintr-o camera in alta, un dispozitiv de care nu m-as desparti niciodata. Vine echipata cu un rezervor detasabil pentru apa de capacitate 1.7 litri care poate fi folosit de mai multe ori pana sa se consume toata apa din el. Timpul necesar ca acesta sa atinga temperatura optima este de 2 minute.

     Talpa Autoclean este echipata este elementul cheie in tot acest angrenaj, este cea care va face diferenta atunci cand vei folosi statia de calcat reusind sa obtina rezultate foarte bune chiar si in cazul cutelor greu de scos. Aceasta este ajutata indeaproape de siemul performant cu aburi ce ridica apa din rezervor pana la o presiune de 6.3 bar acoperind asfel o arie destul de larga doar printr-o singura actionare. In varf se regaseste mai multe orificii care vor elibera de fiecare data o cantitate mult mai consistenta de abur. Aburul astfel evacuat are un debit variat intre 120 – 360 g/min.

     Functiile de siguranta vor asigura o protectie sporita in cea ce priveste calcarul depus in timp, acesta fiind indepartat automat dupa fiecare utilizare. Sistemul de blocare automat scoate din functiune statia in cazul in care aceasta nu este folosita un timp mai indelungat evitanduse astfel un consum energetic mare sau posibile accidente.

    Cablul de lungime 1.8 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea Tefal.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Statie de calcat Tefal X-Press Control GV7781, Talpa Autoclean, 2400 W, 1.7 l, 360 g/min, Alb/Mov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *