Aragaz Star-Light FCF58GRTW pret si specificatii tehnice

     Star-Light FCF58GRTW este un aragaz excelent care se potriveste solemn cu un design interior modern, acesta completand lista de beneficii care o va avea bucataria ta. Are un sistem de functionare clasic pe gaz, echipat cu mai multe sisteme moderne demne de invidiat, totul la un pret accesibil. Design-ul modern si finisajele de inalta clasa ii permit acestuia sa se integreze perfect in orice tip de bucatarie, fie ea clasica sau cu un design modern.

 

     Aragazul Star-Light FCF58GRTW dispune de 4 arzatoare de diferite dimensiuni, cu alimentare pe gaz. Acestea dezvolta o putere variata astfel: 2.5 kW pentru ochiul mare, 1.65 kW ochiul de forma medie, si 0.9 kW pentru ochiul cel mai mic. 

 

     Este prevazut si cu sistem de siguranta ce opreste automat alimentarea cu gaz in cazul in care apar scapari de gaz. Se poate conecta si la butelie existand posibilitatea de a monta o duza speciala in spate pentru acest tip de alimentare.

Aragaz Star-Light FCF58GRTW, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Alb

       Cuptorul din dotare lasa o impresie buna fiind bine izolat termic pentru un transfer de caldura minim cu mediul exterior. Ca si aragazul acesta este alimentat pe gaz si este prevazut cu sistem de aprindere electrica. Este destul de incapator, aproximativ 62 de litri, suficient pentru a gati pentru o familie intreaga. Acesta este dotat si cu functie grill si rotisor, astfel ca veti putea pune in aplicatie cunostiintele culinare in cel mai bun mod posibil. 

 

       Functia de incalzire inferioara si superioara face ca modul de gatit sa fie unul rapid si in acelasi timp uniform pe toata suprafata alimentelor pregatite. Este o functie foarte apreciata atunci cand pregatesti friptura, sau in cazul in care doresti sa pregatesti ceva dulce, cozonaci, placinte sau alte bunatati. Cu functia Timer vei putea monitoriza pregatirea felurilor de mancare relaxat deoarece ceasul mecanic va opri functionarea cuptorului in intervalul de timp stabilit de tine. Iar in cazul in care vrei sa verifici stadiul de coacere a alimentelor de la interior, acesta vine dotat si cu iluminare interioara.

 

      Capacul de protectie la nivelul aragazului este unul de constructie sticla, un material rezistent la temperatura si zgarieturi. Accesoriile care le primesti odata cu aragazul fac referire la o tava speciala pentru a gati la interior si un gratar cuptor.

 

Recomandare:

 

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Garantia oferita standard este de 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Aragaz Star-Light FCF58GRTW, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica plita/cuptor, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 58 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *