Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W pret si specificatii tehnice

         Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W este o alegere interesanta daca cauti un dispozitiv frigorific bine dotat din punct de vedere tehnic, spatios care sa arate bine si la exterior. Este un model cu un raport calitate pret peste asteptari care va indeplini cu succes atributiile de conservare de lunga durata a alimentelor de la interior.

 

         Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W arata foarte bine daca o privesti de la exterior si vei remarca inca de la prima vedere calitatea materialelor dar si finisajele de bun gust care se vor potrivi perfect cu conceptul unei bucatarii moderne. Spatiul de la interior destul de generos face ca aceasta sa se potriveasca perfect in cazul unei familii. Toata lumea va avea locul lui in care sa isi pastreze felul de mancare preferat, totul usor accesibil si la indemana. Nu ocupa nici foarte mult spatiu, aceasta fiind o combina de dimensiuni medii caracterizata de urmatoarele valori: 189 x 60 x 68 cm. 

 

      Astfel, avem de-a face cu o combina de capacitate 301 litri, spatiu care este impartit intre frigiderul cu 3 rafturi de volum 215 litri si congelator de 86 litri. 

 

      Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla securizata care pot fi ajustate in inaltime in functie de preferinte sau de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le pozitionati la interior. In partea de jos, ultimul compartiment este special dedicat pentru fructe si legume, zona special amenajata unde se va pastra o temperatura constanta pe tot timpul functionarii acestuia. Sertarele detasabile maresc spatiul de depozitare a alimentelor atunci cand este necesar.

 

      Sistemul de dezghetare pentru frigider este unul automat, in tmp ce pentru congelator se foloseste Less Frost. Apa rezultata in urma dezghetarii din zona frigiderului de scurge prin canale bine delimitate intr-o tavita situata la baza combinei. Frigiderul garanteaza o umiditate interoara de pana la 70 % pentru pastrarea in conditii excelente produsele alimentare proaspete si cele neinpachetate.

 

      Congelatorul este organizat pe 3 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul static astfel ca la anumite perioade de timp, combina frigorifica necesita sa fie decongelata. 

 

      Senzorul Back Out Sensor instalat la interior va detecta alimentele care trebuiesc consumate rapid pentru a nu se duce perioada de garantie, in decurs de maxim 7 zile sau pe cele a caror perioada de garantie a expirat. Acesta poate fi activat atat la nivel frigider cat si congelator.

 

      Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 45 dB.

Recomandare:

 

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici 

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

 

Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W, 301 l, Clasa A+, H 189 cm, Alb Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W, 301 l, Clasa A+, H 189 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *