Epilator cu lumina intens pulsata Remington IPL2000 pret si specificatii tehnice

       Remington IPL2000 este unul dintre cele mai accesibile aparate care folosesc tehnologia IPL pentru indepartarea firelor de par nedorite, de pe fata sau oriunde de pe tot corpului. Vara se apropie asa ca nu e timp de gandit, acesta fiind proiectat sa ofere rezultate pe masura inca de la prima utilizare. La prima utilizare vei observa cu parul incepe sa se rareasca iar pe alocuri sa dispara in totalitate. Este necesar sa parcurgi mai multe sedinte (in general 3-4) ca efectul sa fie unul pe masura, iar parul sa dispara in totalitate (aproximativ 90-95%). 

      Aparatul emite un impuls luminos foarte intens care apoi este absorbit de diferite structuri ale pielii radacina si fir de par. Efectul este unul de lunga durata si da rezultate cu atat mai bune daca firul de par este inchis la culoare, de regula negru. Poti selecta si un nivel de intensitate al luminii potrivit pentru pielea ta, in cazul de sensibilitate la nivelul pielii recomand sa folosesti treapta 1 pe care o poti varia pana la o valoare maxima la treapta 3. Tehnologia unica Propulse ofera un nivel de putere foarte eficient, ce penetreaza adanc in foliculul parului, astfel ca energia luminoasa sa fie absorbita de radacina parului si sa opreasca ciclul de crestere.

        Panoul de comanda este situat la indemana pe maner si poate fi accesat rapid, toate informatiile legate de procesul de functionare fiind afisate pe ecranul LCD din dotare. Designul sau este unul ergonomic care ii permite acestuia sa incapa cu usurinta in geanta de voiaj.

        Flash-ul luminos cuprinde o zona suficient de mare astfel incat un epilat complet sa nu dureze mai mult de 30-45 de minute, in functie de priceperea fiecaruia. Aparatul de epilat poate fi folosit conectat la priza sau pe baterie, autonomie fiind de aproximativ 600 de flash-uri la o incarcare completa. Lampa de inalta performanta pe baza de quartz are o capacitate maxima de 6,000 impulsuri de lumina. Senzorii de contact cu pielea au rolul de a optimza intensitatea flash-ului astfel incat acesta sa nu lezeze pielea. 

        Epilatorul Remington IPL2000 asigura un tratament sigur si eficient pentru fata, brate, subrate, picioare si zona inghinala. In toata aceasta perioada de folosire, medicii recomanda sa nu expui zonele tratate la soare.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

        Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici

 

Epilator cu lumina intens pulsata Remington IPL2000 pentru fata si corp, 3 setari, LCD, Alb 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *