Statie de calcat Philips PerfectCare Expert GC9222/02 pret si specificatii tehnice

    Mergi mereu la sigur cu noua statie de calcat profiesionista Philips PerfectCare Expert GC9222/02 de fiecare data cand iti pregatesti hainele de lucru pentru o noua saptamana. Arata foarte bine ca aspect, este compacta si da rezultate foarte bune fara a trebui sa insist prea mult. Desigur in mare parte pot spune ca talpa este cea care face minuni, oferind combinatia perfecta intre abur si temperatura pentru toate tipurile de haine. 

 

      Talpa SteamGlide Plus ofera o aderenta buna astfel incat calcatul rufelor sa fie pur si simplu o joaca de copii. Aceasta este optimizata pentru a oferi un debit de abur suficient de mare astfel incat cutele cele mai dificile sa dispara cu usurinta. Aluneca foarte usor pe tesatura si asigura un calcat rapid si usor. Astfel este 100% sigura pe toate tipurile de materiale, chiar si pe cele mai delicate precum matasea, casmirul, lana, poliesterul. 

 

     Sistemul de reglare Optimal Temp ofera combinatia perfecta de abur si temperatura pentru toate tipurile de tesaturi. Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 5.5 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 120-300 g/min de abur. Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului Eco care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire.

 

      Fierul de calcat cu generator de abur este echipat cu un rezervor de apa de 1.5 litri care ofera o autonomie de calcare constanta de pana la 2 ore fara reumplerea rezervorului. Este ideal in cazul unor volume mari de rufe.

 

      Pentru siguranta la utilizare si perioada de viata de lunga durata, acesta a fost prevazut si cu sistem de detratare pentru eliminarea calcarului din sistem. Atunci cand este absolut necesar parcurgerea unui astfel de proces de detratare vei fi avertizat vizual prin aprinderea intermitenta a unui LED de culoare rosie.

 

Recomandare:

 

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Statie de calcat Philips PerfectCare Expert GC9222/02, Talpa SteamGlide, 2400 W, 1.5 l, 300 g/min, Alb/Albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *