Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX pret si specificatii tehnice

        Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX este o solutie excelenta pentru cei care aleg sa isi mobileze bucatarie cu un cuptor incorporabil, aceasta fiind un substituent perfect pentru clasicul aragaz. Aceasta se diferentieaza de alte modele prin calitatea materialelor, preponderent inox, foarte bine finisate, asa cum ne-au obisnuit cei de la Whirlpool in ultimul timp. 

 

         Plita este dotata cu 4 ochiuri de dimensiuni variate, doua medii, unul mic si altul mare. Alimentarea este pe gaz, iar in cazul unor probleme tehnice aceasta beneficiaza de functie care decupleaza automat functionarea sa. Arzatorul mare are o putere de 3 kW, cele doua ochiuri de dimensiune medie 1.65 kW iar ochiul mic are aproximativ 1 kW. Functia de aprindere electrica iti permite sa pornesti oricare din aceste 4 ochiuri in doar cateva secunde fara sa mai ai nevoie de chibrituri.

 

      Aceasta poate fi folosita atat ndependent cat si impreuna cu un cuptor incorporabil. Daca ii doresti o solutie completa, recomand alegerea si a unui cuptor. Poate fi conectata atat la reteaua de gaz cat si butelie, avand in componenta si duze GPL. Deasupra, cele 4 ochiuri sunt protejate de un gratar din material otel, construit astfel incat sa suporte chiar si sarcini foarte mari. 

 

Recomandare:

 

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *