Plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA pret si specificatii tehnice

     Zanussi ZGG67412XA este o plita incorporabila care poate fi folosita independent sau impreuna cu un cuptor incorporabil la bucatarie fiind astfel o solutie completa si de bun gust pentru orice gospodina. Posibilitatea de a o incorpora iti ofera alegerea acum de a avea un spatiu mult mai mare in bucatarie mai ales ca poate fi incadrata in mobila de bucatarie. 

 

      Plita este dotata cu 4 ochiuri de dimensiuni variate, doua medii, unul mic si altul mare. Alimentarea este pe gaz, iar in cazul unor probleme tehnice aceasta beneficiaza de functie care decupleaza automat functionarea sa. Arzatorul mare are o putere de 3 kW, cele doua ochiuri de dimensiune medie 2 kW iar ochiul mic are aproximativ 1 kW. Functia de aprindere electrica iti permite sa pornesti oricare din aceste 4 ochiuri in doar cateva secunde fara sa mai ai nevoie de chibrituri.

 

      Daca ii doresti o solutie completa, recomand alegerea si a unui cuptor. Poate fi conectata atat la reteaua de gaz cat si butelie, avand in componenta si duze GPL. Deasupra, cele 4 ochiuri sunt protejate de un gratar din material otel, construit astfel incat sa suporte chiar si sarcini foarte mari. 

 

Recomandare:

 

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA, 4 Arzatoare Gaz, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *