Bicicleta spinning Kondition BSP-8700 excelenta pentru sportivi dar si incepatori

      Un pic de miscare in fiecare dimineata iti va schimba starea generala in una de bine si vei avea o energie pozitiva pe care o vei pastra intreaga zi. Bicicleta spinning Kondition BSP-8700 o recomand tuturor celor care vor sa incerce un nou stil de viata, mai sanatos, care sa implice miscare si multa vointa din partea ta. Bicicleta spinning Kondition BSP-8700 care iti permite o miscare de tip circulara punand in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor.

 

      Are o greutate de aproximativ 30 Kg si nu ocupa mult spatiu, aceasta fiind pliabila. Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza, distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 100 Kg, greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. Are un design modern si calculator ce afiseaza toti parametrii importanti de antrenament. Volanta de 10 kg, cele 8 trepte de reglare a rezistentei la pedalare, scaunul confortabil, reglabil atat pe inaltime cat si pe adancime, ghidonul reglabil pe orizontala, pedalele confortabile cu bretele reglabile, sunt doar cateva dintre elementele care vor asigura un antrenament placut si eficienta in intimitatea propriei locuinte.

 

      Senzorii pentru detectarea pulsului sunt instalati in manere si sunt de mare precizie facilitand astfel o monitorizare eficienta in timpul antrenamentului.

 

      Sistemul de transmisie unul destul de silentios iti permite sa asculti in acelasi timp muzica preperata fara sa fii deranjat de zgomotele angrenajelor. Aceasta poate fi transportata cu usurinta dintr-o camera in alta datorita sistemului de roti cu care este prevazuta. Pedalele au o forma concava care se pliaza perfect pe dimensiunea piciorului astfel ca in timpul antrenamentelor sa nu apara probleme de felul in care sa iti alunece piciorul.

 

Recomandare:

 

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul antrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

 

Bicicleta spinning, Kondition, BSP-8700

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *