Samsung Galaxy S8 disponibil la precomanda prin eMag

       La scurt timp dupa lansarea oficiala, cei de la eMag au listat primele preturi pe care le vom gasi pentru varful de gama, Samsung Galaxy S8 si varianta mai mare S8 Plus. Acesta aduce in primul rand un nou design, unde putem remarca forma ecranului mult mai mare care include butoane sensibile la atingere (dispar butoanele fizice) pe spate este disponibil in continuare senzorul de amprenta (unul mult mai performant conform celor spuse de Samsung) iar deasupra ecranului se gaseste un scanner de retina. 

        Noul asistent digital Bixby va putea fi activat prin intermediul butonului fizic ce se gaseste pe latura stanga a telefonului. Bixby va putea fi controlat prin comenzi vocale, acesta sau aceasta inregistrand si memorand preferintele utilizatorului.

        Datele stocate la interior vor fi astfel bine protejate si accesate doar de proprietar fie prin amprenta sau scanarea retinei. 

       Certificarea IP 68 ne spune faptul ca acesta este rezistent la praf, umezeala, dar nu cred ca merita incercat si testat limitele in extrem. Rama telefonului este fabricata din aluminiu, iar partea frontala si spatele sunt acoperite cu geam rezistent Corning Gorilla Glass 5. 

        Datele problemei par la fel de promitatoare atunci cand vine vorba de performante tehnice, astfel: procesorul Octa-Core Snapdragon 835 sau procesorul Octa-Core Exynos Exynos 8895 Octa, 4GB memorie RAM si 64GB memorie de stocare preinstalata.

        Camera foto principala are un singur obiectiv cu rezolutia de 12MP si diafragma de f/1.7. Camera foto beneficiaza de stabilizare optica a imaginilor si va putea fi utilizata atat in modul automat, cat si in cel manual.

       Bateria este una la care multi dintre noi poate ca aveam pretentii mult mai mari, aceasta avand o capacitate destul de limitata, dar acum ramane de vazut cate de bine a reusit cei de la Samsung sa optimizeze consumul. Varianta simpla beneficiaza de un acumulator de 3000 mAh in timp ce S8+ are un acumulator de capacitate mult mai mare, respectiv 3500 mAh. Acumulatorul este compatibil cu un mod de reincarcare rapida si va putea fi reincarcat si wireless.

Recomandare:

    Samsung Galaxy S8 este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant exclusivist prin forma si designul sau inovator: Verifica oferta pret

    Momentan acesta se afla in stadiul precomanda, urmand ca dupa 10 aprilie sa apara si fizic pe stoc la urmatoarele preturi: Verifica lista pret

 

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *