Statie de calcat cu boiler Tefal Actis GV6350 pret si specificatii tehnice

       Statutul unei persoane in societate este dat si de felul cum se ingrijeste, hainele pe care le poarta, daca sunt sifonate sau calcate la dunga. Astfel ca pentru aceia care au nevoie de tot ce e mai bun atunci cand vine vorba de a avea o tinuta corespunzatoare, a aparut pe piata conceptul de statie de calcat. In acest sens iti recomand statia de calcat cu boiler Tefal Actis GV6350, un model unic care iti va oferi numai satisfactie.

       Designul compact face ca statia de calcat sa fie usor de depozitat oriunde in casa. Spatiul nu va fi niciodata o problema iar greutatea redusa de aproximativ 3.19 Kg va face ca aceasta sa fie usor de transportat.

       Talpa ceramica ofera o aderenta buna astfel incat calcatul rufelor sa fie pur si simplu o joaca de copii. Aceasta este optimizata pentru a oferi un debit de abur suficient de mare astfel incat cutele cele mai dificile sa dispara cu usurinta. Aluneca foarte usor pe tesatura si asigura un calcat rapid si usor. 

       Sistemul de reglare automat al temperaturii ofera combinatia perfecta de abur si temperatura pentru toate tipurile de tesaturi. Sistemul de setare automat ajusteaza temperatura la un nivel optim pentru ca hainele tale sa nu fie deteriorate in timpul calcatului. 

        Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 4.8 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 100-220 g/min de abur. Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului Eco care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire.

       Fierul de calcat cu generator de abur este echipat cu un rezervor de apa de 1.2 litri care ofera o autonomie de calcare constanta de pana la 2 ore fara reumplerea rezervorului. Este ideal in cazul unor volume mari de rufe.

       Pentru siguranta la utilizare si perioada de viata de lunga durata, acesta a fost prevazut si cu sistem de detratare pentru eliminarea calcarului din sistem. Atunci cand este absolut necesar parcurgerea unui astfel de proces de detratare vei fi avertizat vizual prin aprinderea intermitenta a unui LED de culoare rosie.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Statie de calcat cu boiler Tefal Actis GV6350, Talpa Ceramica, 2200 W, 1.2 l, 220 g/min, Alb/Mov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *