Smartwatch Star Rush pret si specificatii tehnice

      Cei care pana acum nu au mai avut un smartwatch si nu vor sa se arunce la un model mult mai scump Star Rush  este un ceas inteligent care se preteaza perfect nevoilor unui incepator, integrand o multime de functii necesare comunicarii cu dispozitivele mobile din exterior. In plus pretul acestuia este unul destul de avantajos, o investitie care merita mai ales daca doresti sa fii mereu informat cu privire la apelurile de pe telefonul tau sau sa primesti alte notificari de importanta pentru tine din partea retelelor de socializare. 

          Bratara din silicon se prinde fix la mana, si are mai multe gauri de ajustare in dimensiune, in functie de grosimea bratului. Permite sincronizarea rapid cu telefonul prin bluetooth, procesul fiind unul rapid si nu necesita dependinte de sistem, mergand atat pe Ios cat si Android. Astfel vei putea face apeluri de pe ceas, raspunde la telefoane si sa scrii SMS-uri. O functie cat se poate de interesanta este si cea de detectie telefon care te va ajuta sa iti gasesti rapid telefonul pierdut prin casa pe baza semnalului bluetooth prin care se face conexiunea dintre telefon si smartwatch.

   In aplicatia de telefon poti citi integral mesajele primite 3 randuri, suporta afisare identitate apelant, conectare la agenda telefonica (500 de contacte), sincronizare automata, suporta apeluri hands-free, ai si un jurnal apeluri player mp3, etc. Acesta primeste notificari inclusiv de la Facebook, Twitter, WhatsApp, Skype ( Android ). Pentru persoanele sportive sau care obisnuiesc sa mearga la sala, acesta beneficiaza de aplicatii dedicate si anume, pedometru, cronometru si poate reda muzica din telefon prin aplicatia de player incorporata. 

     Comenzile preluate sunt executate dupa ce utilizatorul navigeaza prin meniu folosind functiile disponibile pe ecranul tactil cu touch-screen. Ceasul foloseste un sistem cu procesor Cortex A7 Dual Core cu doua nuclee fizice, tactat la frecventa de 1.2 Ghz, are un procesor grafic Mali 400 si o memorie RAM de 128 MB si un spatiu de sticare de 64 Gb (extensibila prin atasarea unui card de memorie la 32 Gb). Display-ul de 1.57 inchi este unul de tip capacitiv si are o rezolutie de 240 x 240 pixeli.

        Ceasul este capabil sa filmeze si sa surprinda diverse poze cu ajutorul camerei incorporate langa ecran de rezolutie 1.3 MP. Nu este o camera foarte profesionista dar la nevoie se poate dovedi folositoare mai ales ca stie sa si filmeze.

Recomandare:

      Ca si cuvant de incheiere, Star Rush este un smartwatch care isi merita pe deplin pretul, un model simplu, pe care il vei indragi de la prima utilizare: Verifica oferta pret

     In plus zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount destul de semnificativ pe care merita sa il iei in seama: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *