Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R pret si specificatii tehnice

         Star-Light SJB-150R este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui storcator de fructe si legume de calitate care sa furnizeze o cantitate de suc cat mai consistenta, rezultata in urma procesului de stoarcere cu melc. Sanatatea ar trebui sa ne preocupe pe toti dintre noi mai ales ca multe dintre alimentele pe care le gasim pe rafturile din supermarket sunt procesate. Desi medicul ne prescrie de multe ori vitamine si intaritoare pe care sa le luam pentru a trece peste migrenele sezonului, nimic nu se compara cu actiunea pe care o are in mod natural vitaminele si substantele hranitoare produse in mod natural de tot ceea ce e lasat de la natura, fructe si legume. 

         Storcatorul de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R este o alegere interesanta daca pretuiesti toate aceste aspecte iar sanatatea este mai presus decat orice, un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, capabil sa prepare cele mai gustoase sucuri din fructe si legume. Spre deosebire de storcatoarele conventionale de mare viteza care distrug nutrientii si grabesc procesul de oxidare, Star-Light SJB-150R stoarce delicat fructele si legumele fara a le distruge structura naturala. Prin stoarcere lenta 60 rpm a fructelor si legumelor vei beneficia de toate vitamine.

         Arata foarte bine si din punct de vedere al designului fiind construit din materiale de calitate care ii vor asigura acestuia o durata de functionare extinsa. Are o forma compacta si un design modern perfect pentru a fi integrat la bucatarie alaturi de celelalte electrocasnice.

 

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R, 150 W, 55 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Rosu

       Tehnologia unica a storcatorului Star-Light SJB-240B permite obtinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea usoara a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteza, ca in cazul storcatoarelor conventionale. Motorul puternic (150W) asigura o calitate constanta, functioneaza silentios si stoarce chiar si legume tari.

       In partea de sus acesta este prevazut cu un sistem tubular pe unde vei introduce atat fructe legume urmand a fi apoi procesate si separate pulpa respectiv suc in doua compartimente speciale. Este eficient indiferent de fructul sau legumele folosite avand puterea necesara sa obtina rezultate foarte bune in cazul in care folositi pulpa tare greu de strapuns.

      Recipientul pentru suc are o capacitate de 1 litru in timp ce zona de depozitare pulpa are o capacitate de 0.8 litri. Pentru o eficienta mai buna poti folosi si accesoriile din dotare care nu lipsesc si anume: accesoriul impingere, sita din inox. Deasemenea sistemul de siguranta ii permite o fixare buna pe blatul unde va fi folosit si opreste imediat functionarea acestuia in cazul unei probleme de ordin tehnic. 

        Capacul inteligent al storcatorului Star-Light SJB-150R nu permite pierderea vreunei picaturi de suc si nu lasa mizerie in bucatarie. Tinand capacul inchis, poti sa creezi amestecuri delicioase de sucuri din diverse fructe si legume, iar pentru sucuri diferite, prin simpla turnare a unui pahar de apa in storcator, puteti clati rapid si usor aparatul.

 

Recomandare:

 

         Este alegerea perfecta daca doriti sa optati pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de “nu se poate” la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

 

         Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

 

         Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R, 150 W, 55 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Rosu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *