Sistem Desktop Serioux Vision V1 pret si specificatii tehnice

      Desi pentru multi dintre noi alegerea unui PC nu mai reprezinta o prioritate, fiind mai degraba convinsi sa tinda spre alegerea unui laptop, sistemul Desktop Serioux Vision V1 este conceput astfel incat sa contrazica aceasta idee, oferind numeroase oportunitati valide si astazi, atat ca dimensiune dar si ca performante. O unitate de tip Desktop va oferi o mai buna siguranta in ceea ce priveste folosirea de lunga durata, fiind pretabila pentru spatii de birouri, in firme, sau de ce nu acasa, ca unitate de lucru statica. 

      Cei de la Serioux ne lasa o impresia foarte buna si la capitolul constructie. Unitatea este una MiddleTower, este destul de compacta fiind un avantaj in special prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Sursa de alimentare are o putere de 450 W.

     La interior gasim un procesor AMD Athlon X2 340 cu 2 nuclee fizice tactat la frecventa de 3.2 Ghz cu o dimensiune cache 1024, 4 Gb de memorie DDR3 (1 singur slot ocupa din cele doua disponibile), si un HDD de 500 Tb la 7200 rpm. 

      Placa video de memorie 1 Gb desi este un model dedicat va fi suficient de potenta pentru redarea filmelor si serialelor in cele mai bune conditii. Nu este un model care sa ne faca sa credem ca avem in fata un PC dedicat pentru jocuri video, dar chiar si asa se va descurca destul de bine in cazul in care vei incerca jocuri de generatie mai veche. Placa video este un AMD, model Radeon HD5450, care beneficiaza de urmatoarele iesiri: HDMI, DVI, D-Sub, etc.

     La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Serioux Classic P2 beneficiaza de o iesire HDMI, 4 iesiri USB 2.0, 2 iesiri USB 3.0, 3 intrari audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 la o placa de retea ce suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *