Sistem Desktop Serioux Classic P3 pret si specificatii tehnice

       Serioux Classic P3 este un sistem de tip Desktop excelent pentru a lucra in bune conditii fara a avea limitari hardware in ceea ce priveste o gama larga de activitati, lucru pentru facultate, parte de gestiune pentru o firma sau chiar si in timpul liber pentru vizionat filme, seriale si navigat online. Desi ca aspect este asemanatoare cu ceea ce gaseam in trecut pe rafturile magazinelor IT, am observat imbunatatiri importante din punct de vedere al greutatii, aceasta fiind usor de mutat dintr-o locatie in alta datorita greutatii care nu depaseste 3 Kg. 

       Carcasa e estrealizata dintr-un aliaj usor ce cuprinde plastic si intarituri din policarbonat, are un design placut la vedere, si pare destul de bine inchegata in vederea unei folosiri de lunga durata. Grila de aerisire este situata in laterale, iar coolerul in zona din spate.

      La capitolul performante acest calculator beneficiaza de un procesor cu doua nuclee Intel Pentium G4400, care ruleaza la o frecventa de 3.3 Ghz. Vine dotat cu 8 GB de RAM DDR4, cu placa video integrata Intel HD Graphics si cu un HDD de 500 GB la 7200 RPM.

      Calculatorul vine cu mouse si tastatura, lipsind doar un monitor pentru a-l putea folosi imediat. capacitatea HDD-ului este arhisuficienta pentru un calculator de acest tip, care nu va fi folosit pentru jocuri sau pentru rularea filmelor in format Full HD

     La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Serioux Classic P3 beneficiaza de o iesire HDMI, 4 iesiri USB 2.0, 2 iesiri USB 3.0, 3 intrari audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 la o placa de retea ce suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *