Sistem Desktop Serioux Classic C9 pret si specificatii tehnice

      Serioux Classic C9 este o solutie optima pentru un birou static, o unitate de tip PC excelenta pentru a executa sarcini de tip Office, navigare online sau in timpul liber pentru a urmari filme si seriale online. Iar daca faci parte din galeria pasionatilor de gaming vei putea sa iti pui in valoare calitatile tehnice, asta datorita faptului ca vine dotat si cu o placa video dedicata de 1 Gb. 

      Oricare ar fi domeniul tau de activitate, cu noul sistem Serioux Classic C9 cu siguranta nu vei da gres in privinta timpului de lucru, accesul la informatie fiind desfasurat conform celor mai inalte standarde.

     Cei de la Serioux ne lasa o impresia foarte buna si la capitolul constructie. Unitatea este destul de compacta fiind un avantaj in special prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Sursa de alimentare are o putere de 450 W.

     La interior gasim un procesor Intel Celeron N3050 cu 2 nuclee fizice tactat la frecventa de 1.6 Ghz care poate urca pana la 2,16 Ghz in Turbo Boost. Dimensiune cache 3072, sunt disponibili 4 Gb de memorie DDR3 (1 singur slot ocupat din cele doua disponibile), si un HDD de 500 Gb la 7200 rpm.

     Placa video de 1 Gb desi este un model dedicat va fi suficient de potenta pentru redarea filmelor si serialelor in cele mai bune conditii. Nu este un model care sa ne faca sa credem ca avem in fata un PC dedicat pentru jocuri video, dar chiar si asa se va descurca destul de bine in cazul in care vei incerca jocuri de generatie mai veche. Placa video este un AMD, model R5 230, care beneficiaza de urmatoarele iesiri: HDMI, DVI, D-Sub, etc.

     Vei putea conecta unitatea cu usurinta la un sistem 7.1, aceasta avand in componenta si o placa audio dedicata care stie pana la 7 canale audio. 

     La capitolul conectivitate exterior cu alte device-uri, Serioux Classic C9 beneficiaza de o iesire HDMI, 4 iesiri USB 2.0, 2 iesiri USB 3.0, 3 intrari audio iar conexiunea la internet se va face prin LAN prin mufa de RJ-45 la o placa de retea ce suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s. 

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unei unitati PC performante, totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *