Laptop ASUS X540YA-XX017D pret si specificatii tehnice

        ASUS X540YA-XX017D este un laptop de buget, as spune unul din modelele cele mai ieftine disponibile pe piata, un dispozitiv optimizat pentru lucrul normal, in ceea ce priveste navigarea online, rularea in conditii optime a fisierelor media si pachete Office. Atat pentru facultate sau la munca, resursele disponibile sunt suficiente asta daca nu ai de gand sa il folosesti mai des in editate foto/video sau in jocuri. 

        Din punct de vedere al designului sunt de remarcate calitatea materialelor folosite intr-o nuanta armonioasa ce cuprinde zona de la interior de culoare maro deschis si partea de exterior de culoare gri metalizat. Laptopul este foarte subtire daca il privesti din lateral, cantarind astfel nu mai mult de 2 Kg. 

       Display-ul se incadreaza in dimensiunile standard de 15.6 inchi, suporta rezolutii HD si ofera un unghi de vizibilitate larg de pana la 178 de grade. Caracteristica speciala Glare impiedica aparitia fenomenului de stralucire oferind astfel imagini clare chiar si in conditii de luminozitate ridicata.

       Tastatura dispune de taste pozitionate la indemana cu un spatiu suficient de mare astfel incat sa te ajute la tastat si sa iti ofere precizie de fiecare data cand o utilizezi intens la tehnoredactat. Suportul pentru touch se misca rapid, este sensibil si suporta si multi-touch in mai multe puncte.

       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul AMD DualCore E1 cu 2 nuclee, tactat la frecventa 1.5 Ghz. Alte aspecte care trebuiesc luate in seama sunt memoria de 4 Gb, placa video integrata Intel AMD Radeon R2 Graphics dar si spatiul de stocare care este reprezentat de un HDD de 500 Gb. 

      ASUS X540YA-XX017D nu va da un randament foarte bun in ceea ce priveste jocurile video, placa video integrata fiiind una destul de slaba. Vei putea totusi rula unele variante de jocuri de acum 4-5 ani in conditii optime dar fara prea multe sanse in ceea ce priveste jocuri de ultima generatie.

      Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Nu vei avea nici probleme din punct de vedere al portabilitatii, deoarece acesta cantareste aproximativ 2 Kg.

     Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 3.0 si unul USB 2.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

      Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice oferind astfel acces la viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de pana la 5 Gbit/s, astfel incat transferul unui film cu dimensiunile de 2 GB sa dureze mai putin de 2 secunde.

Recomandare:   

      Laptopul ASUS X540YA-XX017D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *