Laptop ASUS A541UA-GO834D pret si specificatii de design

       ASUS A541UA-GO834D este un laptop de ultima generatie cu performante ce il incadreaza in clasa office/multimedia fiind perfect pentru utilizare clasica si ca laptop pentru serviciu sau pentru un elev/student. Are un aspect extraordinar, cu o carcasa din plastic solida vopsita in nuante de gri-ciocolatiu si balamale ce au la baza un schelet metalic. 

      Designul este futurist, finisajele sunt executate perfect iar suprafata prezinta un model cu aspect metalic in culori mai deschise la interior si ceva mai inchise pe capac. Carcasa este construita dintr-un plastic solid ce nu lasa senzatia de ieftin, este foarte placut la atingere si este rezinstent la uzura. Acesta nu cantareste mai mult de 2 Kg, lucru care este vizibil prin faptul ca are un profil foarte subtire.

       Ecranul LED de 15.6 inchi este acelasi ca pe toate modelele Asus, suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli si este capabil sa reproduca imaginile foarte bine respectand un standard al culorilor foarte bine definite. Caracteristica glare va elimina cu succes efectul de lucire, permitand astfel posibilitatea de a urmari pe intregul ecran imagini clare din orice unghi, chiar si atunci cand lumina din camera este puternica.

      Tastatura nu este zgomotoasa, se actioneaza rapid iar cursa de executie este una stransa, pentru a crea astfel rapiditate in preluarea comenzilor intr-un timp cat mai scurt. 

     La capitolul performante sta foarte bine, astfel poate fi folosit mai mult pentru sarcini clasice (office, web, multimedia). Astfel, laptop-ul ASUS A541UA-GO834D vine dotat cu un procesor Intel Core i3 6006U tactat la frecventa de 2.0 Ghz. Fiind un model U, acesta este optimizat pentru un consum mai mic, lucru care se va vedea in timp pe partea de autonomie. In plus arhitectura de tip Skylake este prin definitie una care permite un mai bun management al energiei consumare, oferind in acelasi timp performante mult mai bune pe partea de viteza si procesare.

     Memoria RAM de 4 Gb este una de tip DDR4 si opereaza la o frecventa superioara de 2133 Mhz pe un singur slot de memorie. Pentru stocare acesta beneficiaza de un HDD de 500 Gb cu o viteza de lucru 5400 rpm. As fi preferat aici totusi un SSD, dar niciodata nu poate fi prea tarziu pentru un SSD ulterior.

      Placa video desi este un model integrat va oferi suportul necesar rularii aplicatiilor care nu necesita resurse video extraordinare; filme online in format HD/Full HD, sau rularea anumitor jocuri de generatie mai veche.

       Pe partea de conectivitate, laptop-ul Asus beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: doua porturi USB, unul 2.0 si altul 3.0, o iesire HDMI, VGA, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 1 Gb/s, are unitate optica de tip DVD RW si cititor carduri SD. Bateria incorporata de 3 celule ii va asigura acestuia o autonomie sporita de pana la 5-6 ore de utilizare. 

Recomandare:

       Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

       In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *