Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS pret si specificatii tehnice

      Aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS este alegerea perfecta daca te gandesti sa rezolvi problema caldurii pe timp de vara, un dispozitiv de climatizare modern, care beneficiaza de sisteme de filtrare si racire moderne care aduc aerul camerei in cel mai scurt timp posibil la temperatura ideala. Iar asta nu este totul, pe timp de iarna il vei putea folosi pentru incalzire, mai ales ca beneficiaza de functie de incalzire.

       Modern si eficient atunci cand este pus sa lucreze, Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS reuseste sa obtina rezultate excelente si atunci cand vine vorba de consum, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A+++ la racire si A++ pentru functia de incalzire. Acest lucru se datoreaza si datorita compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Compresorul DC Inverter dezvolta o eficienta energetica ce permite unitatii interioare sa fie la fel de eficienta si atunci cand consumul este mai redus. Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne dispune de motor DC -Inverter pentru o turatie variabila ce asigura maxim de confort si un nivel de zgomot de doar 20dB(A). Cei 9000 BTU putere generala vor acoperi o suprafata utila de pana la 25 mp.

       Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinse mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic.

        Modul de control al aparatului ofera posibilitatea prin intermediul telecomenzii incorporate sa ajustezi modul de functionare dar si temperatura de lucru de la distanta (arie de operare 7-8 metri). Deasemenea o alta optiune interesanta este si posibilitatea de a controla acest aparat folosind functia de control prin Wi-Fi care cu ajutorul unui smartphone conectat la internet poti da comenzi directe chiar si atunci cand nu esti acasa. Este o optiune interesanta mai ales atunci cand esti in drum spre casa si doresti ca in momentul cand ajungi acasa sa te intampine un aer racoros. Pe telefon va trebui sa ai instalata o aplicatie compatibila cu sistemele de operare Android si Ios. 

       Functiile si programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care: Auto Restart – aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari de lucru fara a mai fi nevoie sa il reconfigurezi de fiecare data, Dezumidificare –  elimina umiditatea excesiva din atmosfera, o conditie esentiala pentru a indeparta factorii care pot cauza mucegai, Sleep/Night mood – functionare silentioasa pe timp de noapte, Eco Mode – functionare in regim economic, Timer – temporizator automat care seteaza intervalale de timp in care aparatul sa functioneze normal, Turbo – aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge indicii de temperatura stabiliti de tine.

       Conform indicilor SEER care stabilesc calitatea procesului de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Carrier, are un coeficient de eficienta la racire de 7.2/10 si de 4/10 la incalzire. Valorile sunt destul de bune daca e sa ne referim la capacitatea sa de 9000 BTU, reusind astfel sa asigure un confort termic deosebit pentru suprafata de 25 mp. Debitul de aer pentru unitatea interioara este de aproximativ 460 metri cubi/h. Pentru functionarea optima a aparatului, temperatura in camera trebuie sa fie situata in urmatoarea marja de valori astfel: 15 grade pana la 46 grade pentru functia de racire si de -15 pana la 24 de grade pentru functia de incalzire. 

       Sistemul de filtrare care este foarte bine pus la punct si include filtrul catalizator capabil sa retina chiar si cele mai fine particule de praf, virusi, bacterii sau alergeni. Acesta este tratat si cu un invelis antibacterian care retine in mod eficient bacteriile care pot pune in pericol sanatatea celor din jur. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric lucru care sporeste eficienta in ceea ce priveste colectarea profului, reduce mirosurile si scade cantitatea de bacterii din aer. Functia sa ionizatoare va introduce in aerul din interior ioni negativi capabil sa distruga orice urma de bacterie nedorita. Particulele de praf din fluxul de aer sunt incarcate electric. Acest lucru sporeste colectarea prafului si reduce mirosurile.

       In timp aparatul de aer conditionat executa un asa numit proces de curatare automata care implica o curatare interna prin inducerea de aer cald care are rolul de a vaporiza urmele de umezeala de la interior. Aceasta functie mentine functionarea ventilatorului unitatii interioare la o viteza scazuta timp de 7 ~ 10 minute dupa ce a fost oprit de catre utilizator in modul de racire. Uscarea picaturilor de apa de pe schimbatorul de caldura al unitatii interioare previne formarea mucegaiului. 

       Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot – 54 dB). 

Recomandare:

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Aparat de aer conditionat Carrier IPLUS Wi-Fi, 9000 BTU, Clasa A++/A+++, Functie incalzire, 3D DC Inverter, Ionizare, Triple action filter, Follow me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *