Set Comoda TV Slave Modella pret si specificatii de design

        Slave Modella este o comada Tv organizata in stilul arhitectural modern, astfel incat aici sa isi gaseasca un loc potrivit dar si sigur televizorul tau si cartile preferate din biblioteca ta, totul la indemana. Dimensiunile masurate pentru aceasta urmaresc urmatoarele valori 180 x 42 x 180 cm, fiind astfel un element decorativ care va multe avantaje in privinta zonelor pentru depozitare. 

        In partea de jos se regasesc doua compatrimente cu inchidere verticala ermetic, zona unde poti ascunde acele lucru care nu doresti sa le tii la indemana sau vedere, o zona destul de bine aerisita si in acelasi timp spatioasa. Continuam spre zona din stanga unde regasim mai multe rafturi la vedere cu 5 nivele care se continua apoi orizontal peste zona unde va fi pozitionat televizorul. 

      Materialele de constructie care intra in compozitia sa sunt pal melaminat de culoae alba, cu intaritoare la colturi din Melamina. Culoarea alba este una deosebita, aceasta amplificand aspectul de modern in casa ta. Se preteaza perfect pentru living-urile de tip open space, sau acolo unde deobicei au loc intalnirile cu pruetenii. 

Recomandare:

        Acest set arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Set Comoda TV Slave Modella, 180 x 42 x 180 cm, alb, raft suspendat/polite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *