Review – Masinuta electrica pentru copii cu telecomanda Mappy Aero Red

       Surprinde-l pe cel mic cu un cadou de exceptie, si anume masinuta electrica pentru copii cu telecomanda Mappy Aero Red, un vehicul electric de culoare rosie construit special pentru cei mici. Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero Red ii va oferi copilului tau momente de neuitat alaturi de prietenii lui. E simplu, incarci bateriile, pui contactul, pornesti masinuta si distractia poate incepe. Viteza in linie dreapta, viraje, franari, manevre cu spatele, orice este posibil cu masinuta electrica Mappy Aero Red. Orice ati face distractia este asigurata oricum.

 

      Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, ai posibilitatea sa controlezi masinuta prin telecomanda inclusa. Telecomanda functioneaza cu 2 baterii tip AA fiecare, ce nu sunt incluse. Greutatea maxima admisa pentru aceasta este de maxim 25 Kg.

 

     Masina este inzestrata cu 2 motoare independente puternice de 6V/4Ah (total 12V/8Ah), cate unul pe fiecare roata spate. Timp de functionare rezonabil – pana la 4-5 ore pentru o singura incarcare a bateriilor iar incarcatorul este inclus in pachet. 

 

     Este actionata cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon, si este echipata cu melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului si lumini cu LED-uri. Vehiculul se poate deplasa atat inainte, cat si inapoi (2 viteze: 1.5 – 3.5 km/h) si poate fi controlat de catre parinte cu ajutorul telecomenzii.

 

    Este o masina frumoasa, atractiva pentru copii, usor de manevrat, bateria are autonomie mare, este excelenta!

 

Recomandare:

 

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret


         Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standardVerifica reducerea de pret

 

Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mappy, Aero Red

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *