Set mobilier gradina Kring Manhattan pret si specificatii de design

        Daca iti doresti calitate si in acelasi timp un mobilier cu personalitate care sa se preteze unei persoane dinamice, dornica de aventura, setul de mobilier gradina Kring Manhattan este o alegere potrivita. Desi este un model dedicat pentru gradina, isi va gasi utilitatea si in interorul casei tale, fiind o modalitate perfecta pentru relaxarea ta si a familiei tale. Vara poate fi utilizat la o terasa sau in curte langa gazon, sa reprezinta un loc de odihna unde sau sa savurezi cafeaua inainte de a pleca la serviciu sau sa mananci ceva rapid la aer curat.

 

        Setul Kring Manhattan este compus dintr-o masa centrala doua fotolii laterale pentru o singura persoana si un alt fotoliu de doua locuri care vine pozitionat paralel cu latura cea lunga a mesei. Sunt destul de mari in dimensiune, sunt rezistente si sigure chiar si in cazul persoanelor mai solide. Canapelele sunt dotate cu perne de culoarea albastru deschise, atat pentru sezut cat si pentru spatar. 

 

    Odata initiata comanda am primit acasa a doua zi coletul iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Aceasta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 


Recomandare:

        Setul arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set mobilier gradina Kring Manhattan, Canapea, 2 fotolii, Masa, maro/bleu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *