Set Masa Kring Madi pret si specificatii de design

        Setul complet format din masa Kring si doua scaune este ideal in cazul bucatariilor de bloc sau pentru o garsoniera, nu ocupa foarte mult spatiu util si este disponibil la un pret mai mult decat accesibil. Nu poti lasa bucataria fara o masa si cateva scaune chiar daca nu este una dintre cele mai spatioase, mai ales ca de multe ori este mult mai comod sa mananci acolo unde este caldura, aproape de frigider si pentru a mentine in acelasi timp curatenie in restul camerelor. Deasemenea vara poate fi utilizat si la o terasa sau in curte langa gazon, sa mananci afara sau sa savurezi cafeaua inainte de a pleca la serviciu.

        Setul Kring Madi este format dintr-o masa si doua scaune construite pe o structira din aluminiu, cu un profil din lemn incadrat de margini de protectie din plastic si impletituri din ratan sintetic in cazul scaunelor, toate de culoare maro. Blatul de masa termorezistent are o grosime de 5 mm in timp ce tapiteriile pentru scaune au grosimea de 3 cm, lucru care le fac confortabile chiar si dupa mai mult timp de stat in ele. Sunt destul de mari in dimensiune, sunt solide si sigure chiar si in cazul persoanelor mai solide.

      Odata initiata comanda am primit acasa a doua zi coletul iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Acesta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

        Setul arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set Masa Kring Madi 105 x 50 x 75 cm, 2 scaune 47 x 54 x 86 cm, ratan, Maro

 

        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *