Set de curatenie Kring Simone pret si specificatii tehnice

        Daca iti doresti ca curatenia sa fie un lucru de nelipsit din casa ta, dar in acelasi timp vrei sa iti usurezi munca atunci cand te pui la treaba, iti recomand solutia inovatoare de la Krig, mai exact setul de curatenie Kring Simone. Acesta este inamicul numarul 1 in lupta cu murdaria, un dispozitiv de ultima generatie automatizat care se potriveste perfect la tine acasa atunci cand vrei sa te apuci de o curatenie generala. Setul vine in ajutorul gospodinelor care duc intotdeauna greul atunci cand vine vorba de curatenia locuintei.

 

       Setul de curatenie cuprinde o galeata cu doua compartimente, o pompa centrifugala, un maner telescopic cu lungime variata de 100-130 cm si doua rezerve mop care pot fi curatate si la masina de spalat.

 

      Principiul de functionare este simplu si consta in introducerea prima data a mopului in prima sectiune a galetii unde are loc spalarea mopului, dupa care urmeaza procesul de centrifugare unde apa ramasa pe mop este stoarsa pentru a nu lasa urme pe suprafata. Totul este automatizat de pompa centrifugala care opereaza toate aceste actiuni. Datorita mecanismului de rotatie din interiorul manerului mopul plat se clateste foarte usor si devine la de uscat prin centrifugare. 

 

Recomandare:

       Este un dispozitiv simplu de utilizat, modern care te scapa de multe alte operatiuni care trebuia sa le faci manual, disponibil la un pret accesibil : Verifica oferta pret


      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

Set de curatenie Kring Simone, galeata cu centrifuga plastic si 2 rezerve mop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *