Semineu electric de perete Tesy WEF200SREL – pret si specificatii tehnice

        Semineul electric circular de perete Tesy WEF200SREL este alegerea ideala daca esti in cautarea unei solutii de incalzire acum ca iarna pare din ce in ce mai aproape iar temperaturile de afara scad pe zi ce trece. La fel cum si numele ii sugereaza, este un dispozitiv ecologic cu un consum nu foarte mare, se instaleaza pe perete avand culoarea negru. Spatiul ramas dintre perete si acesta este de aproximativ 4 mm astfel ca poate fi confundat chiar cu peretele normal fiind subtire si foarte eficient din punct de vedere al puterii de incalzire. 

       Are o putere de 2000 de W si ocupa o dimensiune relativa mica de aproximativ 63 x 97.5 x 19.5 cm, cantarind in total 17 Kg. In functie de confort poti seta doua trepte progresive de putere la 1000 W respectiv 2000 W folosind telecomanda wireless din dotare sau din panoul de comanda. Din punct de vedere al eficientei, acesta este recomandat pentru a fi folosit in incaperi de pana la 40 metri cubi volum. Termostatul electric activeaza sursa de caldura in intervalul de 15-30 de grade. Aparatul beneficiaza si de functie Timmer, astfel ca la intervale de timp stabilite poti regla ca acesta sa porneasca sau sa se opreasca in mod automat.  Geamul de buna calitate si lucios. In partea de sus dreapta a corpului semineului se afla butonul de Pornit/Oprit, impreuna cu 3 butoane cu functie senzoriala, cel pentru Pornire/oprire si de reglarea intensitate flacara, cel de activare/dezactivare putere in treapta 1000 W si 2000 W.

        Este o adevarata placere sa il pui in functiune in special in seriele de iarna geroase datorita panoului din sticla neagra termoizolanta care afiseaza pe un display generos o flacara asemenea unui semineu pe lemne. Pentru flacara sunt disponibile 4 nivele de reglare a luminozitatii. Efectul de flacara poate fi activat si independent fata de functia de incazire, astfel ca oricand doresti, poti avea parte de un decor de poveste. 

        Are un design ultra slim, beneficiaza de protectie IPX4, iar oprirea si pornirea acestuia se face prin actionarea unui buton Power On/OFF situat in coltul din dreapta sus.

       Elementul de incalzire are la baza Carbon Cristal suprafata de incalzire fiind prevazuta cu un strat de sticla tratata termic pentru o dispersie eficienta a caldurii in mod egal pe toata suprafata.  

 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta, un sistem de incalzire ecologic, care nu scoate fum, nu consuma nici foarte mult si se integreaza perfect in designul camerei tale: Verifica oferta pret

 

       Daca ai noroc, il poti gasi la reducere de pret, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Semineu electric de perete Tesy WEF200SREL, 2000 W, 2 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *