Cuptor cu microunde Sharp R220W – Review si specificatii tehnice

    Cuptorul cu microunde Sharp R220W este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv practic, usor de folosit si destul de bine dotat tehnic. Pur si simplu lasi mancarea la incalzit iar in doar cateva secunde totul este gata fara sa stai mereu cu ochii pe el asa cum faceai in cazul in care foloseai aragazul datorita sistemului integrat cu timer electronic. Setezi intervalul de timp iar acesta se opreste exact atunci cand este programat.

     Designul cuptorului Sharp R220W este unul simplu dar e;egant. Cuptorul este destul de compact pentru volumul de 20 de litri oferit. Exteriorul este dominat de culoarea alba, stricla care se regaseste in zona usii este de culoare neagra iar cromatica din jurul butoanelor este de un gri deschis. Afisajul de tip LED impreuna cu panoul de control sunt situate in partea dreapta, usa avand deschidere spre stanga. Panoul de control are si el un design simplu, cu doar sase butoane in partea superioara, afisajul LED in partea centrala si rotita pentru timer impreuna cu alte doua taste mici in partea de jos.

    Cantareste aproximativ 10.9 Kg, puterea sa de incalzire fiind de 800 W. La interior acesta este prevazut cu un strat subtire din ceramica usor de curatat dupa fiecare utilizare cu un burete sau laveta de bucatarie. Este rezistent si la zgarieturi fiind totodata si un bun izolator termic. Suportul de rotire este in forma rotunda, diametrul sau fiind de 25.5 cm.

    Poti alege dintr-o gama diversificata de functii printre care: dezghetare, reincalzire, incalzire la care se aplica 5 nivele de incalzire, functie timer, ceas digita, etc. Esti avertizat sonor in momentul in care programul de functionare isi incheie ciclul de functionare. Pentru pizza acesta dispune un program special pentru a pregati totul intr-un mediu cat mai potrivit.

Recomandare:

       

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv modern, usor de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

       

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

Cuptor cu microunde Sharp R220W, 20 l, 800 W, Digital, Display LED, Timer, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *