Cuptor cu microunde Sharp R220S – Review si specificatii tehnice

    In destul de multe situatii se intampla sa iti fi dorit un cuptor cu microude care sa incalzeasca rapid mancarea pentru familia ta, iar daca te-ai decis ca vrei si tu unul, iti recomand modelul de la Sharp R220S. Este un model care respecta intrutot standardele de calitate si performanta astfel incat tu sa fi multumit pe deplin de modul sau de lucru. E nevoie doar sa lasi la interior mancarea, sa stabilesti timpul necesat, intensitatea, ca apoi totul sa fie gata preparat la ora stabilita. Setezi intervalul de timp iar acesta se opreste exact atunci cand este programat.

     Designul cuptorului Sharp R220S este unul simplu dar elegant. Cuptorul este destul de compact pentru volumul de 20 de litri oferit. Exteriorul este dominat de culoarea argintie, stricla care se regaseste in zona usii este de culoare neagra iar cromatica din jurul butoanelor este de un gri deschis. Afisajul de tip LED impreuna cu panoul de control sunt situate in partea dreapta, usa avand deschidere spre stanga. Panoul de control are si el un design simplu, cu doar sase butoane in partea superioara, afisajul LED in partea centrala si rotita pentru timer impreuna cu alte doua taste mici in partea de jos.

    Cantareste aproximativ 11.7 Kg, puterea sa de incalzire fiind de 800 W. La interior acesta este prevazut cu un strat subtire din ceramica usor de curatat dupa fiecare utilizare cu un burete sau laveta de bucatarie. Este rezistent si la zgarieturi fiind totodata si un bun izolator termic. Suportul de rotire este in forma rotunda, diametrul sau fiind de 25.5 cm.

    Poti alege dintr-o gama diversificata de functii printre care: dezghetare, reincalzire, incalzire la care se aplica 6 nivele de incalzire, functie timer, ceas digita, etc. Esti avertizat sonor in momentul in care programul de functionare isi incheie ciclul de functionare. Pentru siguranta celor din jur, acesta dispune de functie protectie copii ce dezactiveasca functiile panoului de comanda.

Recomandare:

       

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv modern, usor de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

       

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

Cuptor cu microunde Sharp R220S, 20 l, 800 W, Digital, Silver

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *